Gå til hovedinnhold

5 grunner til at konsollbordet er det perfekte oppbevaringsmøblet

Konsollbord er fleksible møbler som enkelt kan flytte inn i et rom og tilføre interiøret noe positivt både av praktisk og estetisk karakter. Her er våre fem grunner for at konsollbordet er vår oppbevaringsfavoritt!

Konsollbordets slanke dimensjoner gjør det enkelt å møblere med selv på små arealer. Bruk det for eksempel som sminkebord på soverommet eller i en smal gang for oppbevaring av nøkler og kurver med skjerf og hansker. Et konsollbord kan også fint fungere som et skrivebord hvis du ikke ønsker å prioritere mye av plassen din til arbeidskrok, men likevel ser fordelen med å ha et fast sted å ha datamaskin, skrivesaker og annet som hører til på hjemmekontoret.

 

Med en praktisk skuff for oppbevaring av sminkesaker, er dette konsollbordet designet for å kunne sette seg ned ved uten at det tar for mye plass på soverommet. I tillegg til hvitt, fåes Baroque Sminkebord i to grånyanser.

 

Frikk Konsollbord er et nett småmøbel som får plass i de aller fleste rom. Velg mellom hvitmalt og hvitoljet eik alt etter hva som passer best hjemme hos deg. Samme konsollbord vises øverst i saken.

Derfor er et konsollbord det perfekte oppbevaringsmøblet

Et konsollbord plassert mot sofaryggen vil ikke bare være med på å fremheve sofa-området, men er også perfekt for å oppbevare alt som du vil ha i nærheten, men ikke ønsker å sette på sofabordet. Det kan være kurven med strikketøy, eller ekstra puter og ullpledd som du gjerne henter frem når du skal hygge deg med en god bok om kvelden. Og apropos lesing så er konsollbordet det perfekte stedet for å oppbevare dine coffee table-bøker – en bunke av dem plassert på bordplaten gjør bøkene til et dekorativt element samtidig som de er enkle å få tak i når du vil se i dem.

Baderomsmøbler i all ære, men et konsollbord i stram design skaper en flott ramme rundt håndklær og toalettsaker, og er med på å gi baderomsinteriøret et løft. De mindre fotogene baderomsproduktene plasseres i kurver som matcher konsollbordet for en gjennomført look. Vakre parfymeflasker, sminkespeil og smykker tåler derimot å stå fremme og får kremplassen på toppen av bordet.

 

Et konsollbord som konsollbordet fra Signature Collection by Halvor Bakke i tidløs stil, passer spesielt godt til den klassiske stilen. Bordplate og hylle i sort eikefiner og ramme i sortlakkert metall. 

 

Med to skuffer diskret plassert under bordplaten er det enklere å holde konsollbordets åpne flater ryddige og innbydende. Her er et konsollbord med skuffer fra Signature Collection By Halvor Bakke, avbildet. 

Bytt ut nattbordet med et konsollbord for mer plass til oppbevaring. Hvis du liker å lese på sengen, er det supert å ha et minibibliotek stående med nye og gamle favoritter. Konsollbordet kan også fint benyttes til å oppbevare mindre klesplagg og tilbehør – pene kurver og esker gjør det enkelt å holde det ryddig.

 

Den rustikke stilen er populær, ikke minst i forbindelse med kjøkken og spiseplass.

Et konsollbord er et godt alternativ til en skjenk dersom spiseplassen er liten. Siden konsollbordet ikke bygger så mye ut i rommet, er det som oftest plass til det i tillegg til spisebord og spisestoler. Tenk på hvor du plasserer konsollbordet slik at det ikke står der det er mest trafikk inn og ut av rommet. Hvis konsollbordet har skuffer, kan de brukes til oppbevaring av servietter, gryteunderlag og andre ting som det er smart å ha lett tilgjengelig. Plasser gjerne en lampe eller bukett på bordplaten, men la det være nok plass til at du kan sette fra deg serveringsfat der.

Hos Bohus finner du konsollbord i ulike stiler, materialer og farger. Ta en titt og finn det som passer best til din interiørstil!