Gå til hovedinnhold

Kontinentalseng: 5 fordeler ved sengefavoritten

Komfort, kvalitet og klasse – ikke rart kontinentalsengen er den mest vanlige i Norden.

 

– I andre deler av verden er det mer vanlig med andre sengetyper, men i de nordiske landene er kontinentalsengen helt klart favoritten, og det på grunn av komforten, sier kategorisjef for soverom i Bohus, Hanne Lorentzen. Hun forstår godt populariteten, og kan på strak arm nevne fem fordeler ved kontinentalsengen. 

 

 

Zen Atlantic er tilgjengelig i flere størrelser og fastheter. To lag med pocketfjær i madrassen gir god komfort. Sengens syv komfortsoner gir riktig støtte for kroppen.

 

 

Ønsker du en seng som gir deg de beste forutsetningene for en god natts søvn, så er Wonderland VIP et godt valg. Kontinentalsengens fjærsystem er utviklet for å gi maksimal trykkfordeling og komfort. Sengen har egen skuldersone, justerbar fasthet og naturlateks i overmadrass og stopning. VIP kommer med livstidsgaranti mot fjær- og rammebrudd.

 

Topp 5 fordeler ved en kontinentalseng

Du slipper sprekken mellom rammene! En kontinentalseng består av to underrammer, hel mellommadrass og hel overmadrass. Dermed slipper du å ligge med deler av kroppen på skillet mellom to madrasser.

Det er mulig å velge forskjellige fastheter på de to sengesidene. Slik kan du velge rett seng både for deg og partneren selv om dere har ulike krav til madrassen. Denne tilpasningen sørger for best mulig komfort for dere begge to – og en god natts søvn gir en bra start på dagen og livet sammen.

En kontinentalseng ser helhetlig og eksklusiv ut. Slik får soverommet interiørmessig et mer sofistikert uttrykk. Bygg videre på denne stilen med vakre sengetekstiler, stemningsskapende belysning og behagelige tepper for å skape en elegant hule for deg selv og kjæresten.

 

En ypperlig seng som kombinerer to ulike materialer i overmadrassen, slik at du får mulighet til å velge en mykere eller fastere side. Kontinentalsengen  har syv komfortsoner, leveres i tre ulike fasthetsgrader og kan skreddersys etter dine ønsker ved hjelp av fargevalg og tilbehør.

 

 

Opus Kontinental former seg perfekt etter kroppen din og gir deg best mulig komfort. Skuldersone og justerbar fasthet gir riktig liggestilling, og naturlateks gir god spenst og stor følsomhet. Opus kommer med livstidsgaranti mot fjær- og rammebrudd. Velg mellom ulike farger, ben og tilbehør.

 

 

First Kontinental er introduksjonsmodellen i Supreme-serien til Jensen, og gir god liggekomfort til en rimelig pris. Jensen First fåes i medium, fast eller ekstra fast liggekomfort, har en total garanti på 5 år og livstidsgaranti på ramme- og fjærbrudd.

 

Du kan skreddersy kontinentalsengen etter dine ønsker og behov. Det er mange tilpasningsmuligheter, fra farge, tekstil og benvalg. Fastheten kan for eksempel justeres på Jensens kontinentalsenger med Exact fasthetsregulator. 

En kontinentalseng er høyere enn en rammeseng, og er derfor enklere å komme seg både opp i og ut av. Spesielt i mer voksen alder er det noe som mange vet å sette pris på.

Når du skal gå til innkjøp av en kontinentalseng, er det lurt å velge et utseende på sengen som man ikke blir lei av, råder Hanne Lorentzen. – En kontinentalseng av god kvalitet skal i gjennomsnitt vare i 15 år. Vi anbefaler å bytte overmadrass hvert femte år for å forlenge levetiden og for å opprettholde komfort og hygiene.

Hos Bohus er du garantert en god madrass – les om vår madrassgaranti hvis du vil vite mer.

Øverst i artikkelen ser du bilde av den eksklusive toppmodellen Jensen Supreme.