Gå til hovedinnhold

Kunstig juletre – treet du har jul etter jul

Vakkert, varig og vedlikeholdsfritt – et kunstig juletre ser ut som «the real deal» uten alt ekstraarbeidet som følger med den ekte varianten.

Er du lei av å rydde bort granbar som drysser på gulvet? Det slipper du med et kunstig juletre. Du kan dessuten bruke det samme treet år etter år. Våre kunstige juletrær er av god kvalitet og ser helt ekte ut.

Flere fordeler med kunstig juletre

Med et kunstig juletre slipper du stresset med å lete etter det perfekte juletreet i førjulsstria, da det som kjent er nok av andre ting å tenke på. Det er bare å finne frem treet fra forrige jul, som fortsatt er like fint.

En annen fordel med et kunstig juletre, er at du slipper å huske å vanne det. Er du blant de som liker at jula varer hele desember og godt inn i januar, er et kunstig juletre en god løsning da du slipper å bekymre deg over at treet visner og blir brunt.

Kunstige juletrær er enkle å vedlikeholde. Det eneste du trenger å gjøre er å tørke over grenene med en klut hvis de blir støvete. For de mest følsomme kan et kunstig juletre i tillegg bety en høytid uten allergisk reaksjon. Ekte barnåler inneholder gasser som kan irritere slimhinnene og i verste fall føre til astma og andre fysiske reaksjoner. Dessuten kan det være gammel pollen og muggsopp på treet.

Bor du trangt eller flere etasjer opp uten heis, er et kunstig juletre absolutt å anbefale, da de veier langt mindre enn et ekte tre. De er også mindre i omfang og tar dermed mindre plass.

Godt utvalg av kunstige juletrær

Hos oss finner du også kunstige juletrær med led lys som allerede er festet, slik at det bare er julekulene, eventuell annen pynt, og en stjerne på toppen som mangler før juletreet er ferdig pyntet. Plasserer du det kunstige juletreet på er juletreunderlag, så skaper du en koselig stemning rundt treet, samtidig som julegavene har noe å ligge på.

Du kan også kombinere kunstige juletrær med ekte trær, dersom du for eksempel vil ha juletre i flere rom. Du kommer knapt nok til å se forskjell på dem. Stikk innom din nærmeste Bohus for å la deg inspirere av vårt store utvalg med kunstige juletrær.