Gå til hovedinnhold

5 fordeler med et kunstig juletre

Vakkert, varig og vedlikeholdsfritt – et kunstig juletre ser ut som «the real deal» uten alt ekstraarbeidet som følger med den ekte varianten.

16 NOVEMBER 2018

Fra å være litt fy-fy er det kunstige juletreet anerkjent som attraktive blikkfang i høytidsfeiring. Det trenger ikke å være snakk om å velge enten det ene eller det andre – noen liker å pynte med flere juletrær i hjemmet sitt, og blander ekte saker med den kunstferdige sorten uten å blunke. Kanskje hovedtreet er en vakker plastgran som ikke drysser, mens det utenfor inngangsdøren står en naturlig variant. Eller så vil barna gjerne ha et eget juletre på rommet, og da er det en fordel å slippe barnnåler og vann som kan søles utover gulvet...

 

Borgunn er et smalt tre som kommer med hele 300 LEDlys. Dette treet passer svært godt i leiligheter eller hus med begrenset plass. Kommer med 5-trinns dimmefunksjon. Treet er 210 cm høyt. 

 

Aurdal er en smalere versjon av kunstige juletrær. Treet er 210 cm høyt, inkluderer 300 LEDlys og kommer med 5-trinns dimmefunksjon. 

 

Gålå Juletre måler 210 cm på juletrefoten og er et fyldig tre som inkluderer 300 LEDlys. Kommer med 5-trinns dimmefunksjon. 

 

Plaza er Rolls Royce-modellen innen kunstige juletrær med LED- belysning og åtte ulike lysprogrammer. Treet tåler også å stå utendørs, noe som gjør bruksmulighetene mange. Måler 210 cm i høyden og er 137 cm bredt.

 

Ekeberg juletre er et herlig juletre med kraftige grener, store nåler og lys. Måler 210 cm i høyden og har 1200 lys flettet inn i greinene. Lysene kan styres via egen APP, med timer, dimming og blink hvis man ønsker det. 

 

Valdres Juletre ser fantastisk ut med sine 210 cm og vakre Smartlight-belysning. Dette treet kan du få i mange ulike størrelser og med eller uten lys. 

Her er fem fordeler med et kunstig juletre:

Du har det samme treet i mange år. Et naturlig tre må kjøpes, fraktes hjem og deretter kastes ut i løpet av noen korte uker (eller kanskje bare noen dager dersom du er uheldig med juletreet som du har kjøpt), men et kunstig juletre har du glede av igjen og igjen.

Det er enkelt å vedlikeholde. Mens juletrær som er hentet inn fra skogen eller juletreplantasjer, skal gjennom en hel prosess med å tilvennes innetemperatur før det kan settes inn i stuen, kan det kunstige juletreet enkelt pakkes opp, settes sammen og pyntes. Dessuten slipper du å måtte huske på å vanne og feie unna nålene som før eller senere vil falle på bakken. Dersom det kunstige juletreet blir støvete, kan du tørke over grenene med en klut, og vips, så er det klart for en ny jul.

For de mest følsomme kan et kunstig juletre bety en høytid uten allergiske reaksjon. Ekte barnåler inneholder gasser som kan irritere slimhinnene og i verste fall føre til astma og andre fysiske reaksjoner. Dessuten kan det være muggsopp og gammel pollen på treet.

 

Garda juletre kan du få 150 cm, 210 cm, og 240 cm høyt! LEDlys er ferdig montert på greinene og gir et flott uttrykk. Kommer med 5-trinns dimmefunksjon. 

 

Drevsjø juletre er 210 cm høyt og har 300 LEDlys. Treet har et svært naturtro utseende med flotte greiner og små kongler. Kommer med 5-trinns dimmefunksjon. 

Du slipper å få uønsket besøk. Naturlige juletrær er bolig til mange ulike insekter som våkner fra vinterdvalen når de kommer innendørs og temperaturen stiger. En edderkopp i toppen av treet? Nei takk.

Mange som bor på liten plass eller fire etasjer opp uten heis, kan kvie seg for å la juletreet være en del av høytidsfeiringen. Et kunstig tre er mye lettere å bære – det både veier mindre enn de fleste ekte trær, og er mindre i omfang før det pakkes ut – slik at du ikke trenger å være topptrent for å få fraktet treet hjem. Dessuten finnes det kunstige juletrær som er utviklet spesielt med tanke på små rom og ikke er så omfangsrike som vanlige trær. Se alle våre kunstige juletrær her og ta gjerne også titt på årets juletrepynt her. Ønsker du å skjule juletrefoten har vi fine juletrefotskjulere i tre ulike farger Se utvalget her. 

Shop the look