Gå til hovedinnhold

Verdens beste hviler på Tempur

4 grunner til at det norske langrennslandslaget velger å sove på Tempur.

Hva om din kropp føltes perfekt avslappet og nesten svevende? Tempur-madrasser former og tilpasser seg eksakt din kroppsform og gir god støtte, slik at du kjenner deg vektløs. Bohus er Norges største forhandler av Tempur og Tempur er stolt sponsor for Norges skilandslag i langrenn. Skiheltene ønsket Tempur som samarbeidspartner for å kunne forbedre sin nattesøvn, hvile og restitusjon. Nedenfor har vi samlet fire grunner til at det norske langrennslandslaget velger å sove på Tempur.

Trykkavlastning: En unik egenskap Tempur har er at materialet fordeler vekten likt på hele madrassens overflate, slik at man ikke får trykk på kroppen. Dette gjør at man ligger mye roligere, fordi man ikke har behov for å snu seg for å få blodet til å strømme til alle deler av kroppen. Du vil få en dypere og mer sammenhengende nattesøvn, noe som er utrolig viktig for å fungere optimalt i hverdagen.

Dempende effekt: Tempur-materialet demper bevegelse. Dette gjør at man ikke vil merke om partner beveger seg. Denne egenskapen er helt unik for Tempur materialet – bare dra innom ditt nærmeste Bohus varehus og prøv, så vil du merke forskjell fra andre senger. Du vil for eksempel ikke merke om partneren din legger seg eller våkner til andre tider enn deg selv, da du fortsatt ligger helt i ro. Dette gir deg en mer stabil søvn.

Former og tilpasser seg: Materialet former og tilpasser seg eksakt etter din kroppsform. Du kan velge akkurat den fastheten du selv ønsker, om det er myk, medium eller fast. Uansett hva du velger vil materialet tilpasse seg. Madrassen vil gi deg støtte hvor du trenger det, og være myk og forme seg etter kroppen hvor du ønsker det. Den former seg uansett liggestilling. Du kan ligge slik du liker best og vite at kroppen får den støtten du trenger.

Varig kvalitet: Tempur kan garantere at sengene varer i minst ti år. Derfor er det 10 års full garanti, til og med på overmadrassen! Tempur er utviklet for å gi støtte, natt etter natt, år etter år. Garantien går på at madrassen ikke skal få groper eller ujevnheter i løpet av en 10 års periode.

Usikker på hvilken fashet du skal velge? Les mer og velg riktig seng med Tempur sengevelger!