Gå til hovedinnhold

Langt spisebord – få plass til familie og venner

Spisebordet er for mange det naturlige samlingspunktet i hjemmet, enten det står på kjøkkenet eller i spisestua. Med et langt spisebord kan du samle familie og venner til deilige middager, med gode samtaler som gjerne varer langt utover kvelden.

Hos oss finner du et godt utvalg av lange spisebord. Ønsker du et mindre spisebord til vanlig, kan du velge et spisebord som du kan utvide med ileggsplater etter behov, avhengig av hvor mange dere blir til bords. Veldig praktisk hvis du ikke har så stor plass, men likevel trenger å få plass til flere gjester rundt spisebordet.

Mange muligheter med et langt spisebord

Et spisebord er ikke bare et sted for å samle familien til felles måltider. Det brukes også til flere andre ting, som for eksempel hjemmekontor eller leksepult. Har du et langt spisebord trenger du ikke nødvendigvis å rydde vekk hjemmekontoret før hvert måltid heller, så lenge du dekker på i den andre enden av bordet.

Med et langt spisebord får du også ekstra plass til pynt og dekorasjoner, som kan gjøre langbordet mer intimt og hjemmekoselig når du ikke bruker hele lengden. Et dekorativt brett med flere kubbelys, gjerne i forskjellige høyder, er med på å skape en fin og lun atmosfære på og rundt spisebordet.

Langt spisebord er løsningen når mange samles

Enten det er julaften, konfirmasjon, bursdag eller et jubileum av noe slag, er det alltid hyggeligere å samle gjester rundt et langt spisebord enn for eksempel rundt flere små bord. Praten går lettere og alle får være med i samtalen.

Er du usikker på hvilket spisebord som passer best inn hjemme hos deg, er du alltid velkommen innom din nærmeste Bohus for å la deg inspirere av vårt store utvalg av spisebord.