Gå til hovedinnhold

Marmorbord – bordet som gir det lille ekstra

Gi ethvert rom et eksklusivt preg med marmorbord. Her får du oversikten over ulike varianter marmorbord.

Det er lite som har mer tyngde (bokstavelig talt) enn et marmorbord. Med et marmorbord i stua får du et raffinert uttrykk som få andre materialer kan matche. Marmor har et naturlig og subtilt mønster som gir spill i bordoverflaten, og er derfor et mer spennende valg enn et ensfarget bord.

Marmorbord i ulike former og størrelser

Marmorbord kommer i ulike former og størrelser, hva som passer for deg er opp til plassen du har i stua og dine ønsker og preferanser. Et rundt marmorbord gir gjerne et litt mykere uttrykk og tar ofte ikke så stor plass, mens et firkantet marmorbord har god plass og et stramt uttrykk. Fargen du velger på marmoren spiller også inn på hvordan bordet opptrer i rommet. Marmorbord i hvitt og gull skaper en lys og elegant stil, mens et svart marmorbord gir en mørk og eksklusiv stil. Syns du at det blir litt mye med en hel bordplate i marmor, kan et bord med en hylle under i marmor gi et hint av eleganse til sofabordet.

Ekte marmor er et tungt materiale og lite praktisk. Akkurat derfor er våre marmorbord laget i en marmorlook, og har enten belegg som skal etterligne marmor, eller en etterligning i keramikk. Dette er perfekt når du ønsker uttrykket til marmor, men ikke ønsker vekten. I tilegg er marmorbordene som er laget av både glass og keramikk varme-og ripebestandig.

Dekor til marmorbord

Et marmorbord er lekkert i seg selv, men med noen enkle grep står det ekstra godt ut. Å dekorere med blomster slår sjeldent feil. Gi marmorbordet ditt et sofistikert touch med en lekker vase med sesongens blomster. Dekorer også marmorbordet med levende lys. Slik bringer du varme og glød til marmorens kalde fargepalett. Messing og gull står også godt til marmor, så gi liv til bordet med skåler og figurer i polert messing. Det vil være prikken over i-en som gir marmorbordet personlighet og særpreg.

Kort og godt oser et marmorbord av eleganse og er et sofistikert tilskudd til hjemmet. Kom innom din nærmeste Bohus og se vårt utvalg av marmorbord. Vi hjelper deg gjerne å finne det bordet som passer perfekt for akkurat deg og ditt hjem.