Gå til hovedinnhold

Middagstips: Ovnsbakt torsk med rød pesto

Slik lager du en rask og enkel middag med torsk!

03 SEPTEMBER 2021

Oppskrift for 4 personer:

Torskefilet
Amundsen Spesial Rød Pesto
Amundsen Spesial Italiensk Saltmix
Salt og pepper
Cherrytomater
Amundsen Spesial olivenolje.

 

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 200 grader. Torskefilet deles i porsjonsstykker à ca 160 gram, og legges i ildfast form. Bruk gjerne torskeloins, da blir alle stykkene like tykke, og du har mer kontroll på steketid i ovnen. Topp torskefileten med 1 ss rød pesto, og cherrytomater delt i to. Drypp over litt olivenolje og salt/pepper over før du setter i ovnen i ca 15 min. Kan serveres på godt surdeigsbrød, som sprøs lett i en stekepanne med 1 ts meierismør.

Eller server som middag sammen med dampede asparges og båtpoteter.