Gå til hovedinnhold

Nå er årets hagemøbler her!

Lurer du på hvordan du skal skape en hyggelig uteplass? Enten du vil møblere balkongen, lage en tropisk oase i hagen eller slappe av i en behagelig hengestol, i år finnes det noe for enhver. Sett gjerne sammen ulike stiler og farger, det gjør uteplassen din til noe helt eget.

07.03.2018

Signature Collection by Halvor Bakke 

Bohus er stolte av å lansere en helt ny hagekolleksjon, Signature Collection by Halvor Bakke. Kolleksjonen er et klassisk hagemøbelment med stor fleksibilitet og spennende detaljer. Halvor Bakke forteller at tanken bak kolleksjonen var å skape noe som var anvendelig.

– Jeg ville at hagekolleksjonen skulle være fleksibel i både uttrykk og møbleringsmuligheter. Du kan tilpasse møblene til ditt hus og uteområde og kombinere på ulike måter slik at ikke alle får samme løsning.

Siganture Collection- kolleksjonen kombinerer tett og åpnere flett. Alle møblene inkluderer to putetrekk, en i mørk grå og en i naturhvit. På den måten kan du velge hvilken stil du ønsker.

– Å kombinere ulik flett gjør uttrykket mer lekent og gjør at møbleringen virker mer tilfeldig. Det er en stor fordel å få to putetrekk i ulike farger med i prisen. Er man på hytta på fjellet velger man gjerne det koksgråe trekket for et mer lunt uttrykk. Slik kan man velge det som passer best til sitt hus.

FLEKSIBELT: Hagekolleksjonen til Halvor Bakke er av klassisk design med spennende detaljer. 

Kolleksjonen består av frittstående sofaer og stoler i tillegg til moduler som kan settes sammen slik du ønsker. På den måten kan du tilpasse møblene ditt uteområde på en gøy måte hvor det er mulighet for å leke med ulike uttrykk. Sofabordene kommer som sett og kan forlenges og justeres etter ønske. Både ramme og bordplate tåler vær og vind men avviker uttrykksmessig fra tradisjonelle hagebord. Det gir hageserien en ekstra «snert»

ELEGANT DESIGN: Solsengene  får du også med to sett putetrekk i natur og mørk grå. Parasollen er fin å ha på varme dager. Detaljer i skinn og metall løfter designet. 

Bakke forteller at for han er det viktig at uteplassen er et lunt og koselig sted med god plass.

– Jeg vil ha følelsen av å sitte i inne-sofaen ute. Da kan man sitte lunt og deilig. Jeg liker at uteplassen er full av myke puter og grønne planter. I tillegg liker jeg å ha ulike områder med sittegrupper tilpasset ulike aktiviteter. Noen kan være under tak, og noen uten, men det er viktig at uteplassen er tilpasset vær og vind.

Tropisk atmosfære

Bambus vokser i tropiske strøk, der de fleste artene vokser i Asia og Sør- og Mellom- Amerika. Planten vokser hurtig og er av svært robust materiale. Den brukes derfor i alt fra møbler til å bygge broer. Bambus er nå tilbake for fullt og passer perfekt til lyse kvelder ute i hagen eller på balkongen.

EKSOTISK: SAFARI sofasettet skaper et varmt og sommerlig preg på uteplassen. Her får man det eksotiske Asia og spennende Sør-Amerika rett hjem i hagen.

For et litt mer sofistikert uttrykk er det fint å blande myke og harde materialer. BALI er en stilren modulgruppe hvor den eksotiske bambusen kombineres med aluminiumsrammer. Det gir stilrene hagemøbler som leverer på design og farger.

STILREN BAMBUS: BALI modulgruppe kan du sette sammen akkurat slik du ønsker. Velg blant ulike hagesett eller sett sammen din helt egen. 

Flettede fasonger

De tidløse hagemøblene i kunstflett er populære også i år. Her kan man velge blant ulike fasonger og farger, alt etter hva som passer ditt hjem best.

STILSIKKER: Bestselgeren LATINA spisevinkel i kunstflett fås kjøpt med spisebord med glassplate. Blomsterurnene kan fylles med grønne planter og vil gi mer liv til terrassen. 

GROV FLETT: ARUBA hagestol har en høy rygg som gjør den til et behagelig sted å nyte sola. ARUBA bord med glassplate kan du velge mellom lys naturfarge og svart. 

Aruba hagestol og bord kan fint kombineres med andre flettede møbler som PIER hagestolen. Den lyse naturfargen i begge designene matcher perfekt.

MIX OG MATCH: Ulike flettede møbler kombineres elegant ved å matche farger. PIER hagestol passer fint sammen med både ARUBA bord med glassplate og det mindre, men høyere ARUBA hagebordet. Fremst i bildet ser du MAJSA puffen i samme naturfarge.

Slapp av i en hengestol

Skap en koselig og behagelig atmosfære med myke hengestoler. Hengestolen står fint for seg selv og gir deg et eget hjørne hvor man kan slappe av etter en lang dag i sola. 

TA LIVET MED RO: Fra venstre, MAGNOLIA hengestol i stilfull svart, MALIA hengestol og bestselgeren LEON XL. Putene følger med!

Toppbildet viser den eksklusive danske serien CHAI. Få litt luksus inn i hverdagen med høy kvalitet og et tidsriktig uttrykk.