Gå til hovedinnhold

Norske møbler – innred med moderne kvalitet

Innred hjemmet ditt med norske møbler som er designet og produsert i Norge. Våre norske møbler er tidløse og moderne møbler fra Wonderland, Jensen og Formfin.

 

Norsk møbeldesign bygger på rike håndverkstradisjoner, lokale materialer og teknikker. Når du velger norskproduserte møbler, velger du kortreiste møbler som lages med omtanke og presisjon. Samtidig får du møbler av høy kvalitet og design som du kan ha i lang tid.

Kortreist møbeldesign

Wonderland er synonymt med senger av ypperste kvalitet. Med sin notoriske tilnærming til god søvn og restitusjon, jobber Wonderland for å lage de beste sengene og bidra til at verden sover bedre. Wonderland sine senger produseres midt mellom dype fjorder og ville fjell i Åndalsnes i Romsdalen. Wonderland har laget senger siden 1969 og samarbeider med lokale underleverandører. Det gir en effektiv og kortreist produksjon. I tillegg er bærekraft en kjerneverdi for Wonderland, og sengene produseres med trygge materialer som gir et sunt og godt sovemiljø.

Sengene fra Wonderland er designet for å gi deg best mulig søvn, slik at kroppen restitueres gjennom hele natten og du våkner uthvilt og opplagt hver morgen. Se vårt store utvalg av senger fra Wonderland og finn den som passer deg best.

Norsk kvalitetsseng fra Svelvik

Jensen er en annen produsent av kvalitetssenger fra bygdenorge. Jensen har produsert senger i naturskjønne Svelvik, i Viken fylke, siden 1947. Familien Jensen har gjennom generasjoner hatt en lidenskap for å lage senger med optimal liggekomfort. Med sin historie, arv og tilegnede kunnskap har Jensen en helt unik kompetanse. En seng fra Jensen bærer kvalitetsstempelet "Made in Norway" og er designet basert på de skandinaviske designprinsippene. Hos Bohus finner du et stort utvalg senger fra Jensen.

Norske møbler med god komfort og tidløst design

Formfin har laget norske møbler i nesten 70 år. Møblene til Formfin produseres på nordvestlandet, i Sykkylven kommune ved Ålesund, midt i Norges møbelhjerte. Formfin er en hjørnesteinsbedrift i bygda og har over 60 ansatte. Felles for dem alle er at de brenner for å lage kvalitetsmøbler med hjelp av godt håndverk og lange tradisjoner. Formfin designer møbler med god komfort i tidløst design. Sofaer, stoler og utemøbler fra Formfin passer inn i de fleste interiørstiler, og kombinert med høy kvalitet vil møblene vare lenge – og kanskje til og med gå i arv til neste generasjon. Møblene er også lagd i norske materialer, så her får du virkelig kortreiste kvalitetsmøbler. Vi har et rikt utvalg av møbler fra Formfin hos Bohus.

Ønsker du mer norsk møbeldesign – kom innom din nærmeste Bohus og se vårt store utvalg