Gå til hovedinnhold

Nyhet fra Jensen: Nå kan du snakke med sengen din

Alle Jensens nye regulerbare senger kommer nå med stemmekontroll!

Vi er inne i en tid der teknologien rundt «smarte hjem»-funksjoner er i sterk vekst. Det er ikke lenger bare spesielt interesserte som installerer teknologi i hjemmene sine: den alminnelige nordmann har fått øynene opp for hvor praktisk det er å kunne styre varme, strøm, belysning og musikk fra mobilen eller ved hjelp av stemmen.

Se for deg at du våkner en lørdag. Du kan sove litt lenger enn vanlig og du har god tid til å slappe av i sengen før du står opp. I halvsøvne sier du "hode opp". Sekunder senere har sengen sørget for å plassere deg i din foretrukne sittestilling, og du kan bruke god tid på å slappe av med mobilen eller en bok før du tar fatt på dagen. 

Jensens regulerbare senger har nå fått en smart løsning hvor du ikke trenger å bruke Jensens mobilapp eller den medfølgende kontrollen for å regulere sengen. Stemmekontroll gjør det mulig å snakke til sengen med enkle, norske kommandoer for å då din foretrukne ligge- og sittestilling. Det er fremdeles fullt mulig å justere sengen med den medfølgende fjernkontrollen eller Jensens mobilapp, for de som foretrekker det.

Jensen Adjustable Sleep

Før du begynner, last ned Jensen Adjustable Sleep til mobil fra Appstore eller Google Play. Stemmekontrollen styres i Jensens mobilapp. For å legge inn kommandoer trykker du på mikrofonsymbolet. Pass på at Siri/OK tar opp det du sier, der ser du ved at det du sier skrives inn som tekst. Klikk på spørsmålstegnet øverst i høyre hjørne for oversikt over kommando-ord.