Gå til hovedinnhold

Nyhet! Flexa Shelfie

Med barnets utvikling i fokus har Flexa, i samarbeid med møbeldesigner Morten Georgsen, designet Flexa Shelfie - et nytt og innovativt reolsystem til barnerommet.

12.09.2016

Oppbevaring som vokser med barnet

Flexa Shelfie er utviklet med hjelp fra både barn, foreldre, barnehager og designer Morten Georgsen. Resultatet ble et oppbevaringssystem som både er funksjonelt og brukervennlig.

Det innovative ved reolsystemet ligger i at det alltid kan tilpasses barnets alder og kjønn. Et lite barn rekker ikke like høy opp som en tenåring vil gjøre, derfor er Flexa Shelfie designet slik at det alltid kan ombygges og utvides. Når tenåringen en dag flytter ut, kan reolene flytte inn i stuen eller inn på kontoret.

Det synes vi er et tidløst design!

 

Vis frem og gjem det vekk

Barn elsker å lage små utstillinger med sine samleobjekter og personlige ynglingsting. Det moderne og åpne reolsystemet fungerer perfekt til å vise frem og holde orden på barnets favorittleketøy, bøker og kunst. Flexa Shelfie består av et bredt utvalg av kasser, hyller, skuffer og skap. Dette gjør det enkelt å organisere barnets ting eller gjemme dem vekk, slik at rommet alltid ser ryddig ut. 

Flexa Shelfie er er produsert i furu og høykvalitets MDF og kommer i fire forskjellige farger. Kombinasjonen av robust tre og glatte avrundede hjørner gir et lett og moderne skandinavisk uttrykk.

Designer Morten Gregersen

Min tanke med Flexa Shelfie var å bringe funksjonalitet inn i barnerommet. Jeg ville gjøre det lett for barnet å gjemme saker vekk, men samtidig også lett å finne dem frem igjen. På den måten hjelpe barna både til å leke og til å holde orden på rommene sine.

Oppbevaring for barn, ungdom og til og med voksne!

Flexa Cabby og Flexa Shelfie:

Flexa hos Bohus

Ta med de minste til ditt nærmeste Bohus og få inspirasjon og råd. Få mer inspirasjon i Flexa Katalogen eller besøk Flexaworld.com