Gå til hovedinnhold

Signature Collection Sleeping - et godt sengevalg

Signature Collection Sleeping er videreutviklet, forbedret og alle sengene kommer nå med helt nye kvaliteter, egenskaper, design og muligheter!

14 SEPTEMBER 2020

Med Signature Collection Sleeping, ekslusivt tilgjengelig hos Bohus, er du garantert en seng som oppfyller alle dine behov. Og viktigst av alt- med denne kolleksjonen får du mye for pengene. Filosofien er enkel, alle produkter merket med Signature Collection Sleeping skal være den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris. Luksus er tross alt ikke noe stykkevis og delt. Det handler om en god natts søvn.

Signature Collection Sleeping er Bohus sin egen merkevare. Dette gjør at vi kan garantere deg en spesielt høy standard. Alt fra design til funksjonalitet, komfort og levetid må gjennom et svært strengt nåløye før det blir godkjent. Sengene får du som kontinentalsenger, rammesenger, regulerbare senger og med vendbar madrass. Den helt nye Signature Collection Sleeping-serien består av fem ulike sengemodeller i ulike prisklasser og kvaliteter. Hver seng har fått navnet sitt fra en av Norges vakreste øyer, hvor design, fargevalg og materialer skal gjenskape øyenes magiske natur. Her finner du alt fra rimelige Hitra til luksuriøse Lindøy. Hver seng har også fått egne sengegavler i samme lekre designet, og hvis du ønsker kan du komplementere sengen med en sengebenk i samme tektil og farge. Kjenn etter hva du har behov for og prøveligg gjerne i et av våre varehus! Velkommen til vårt øyrike! 

Se hele kolleksjonen her!

Lindøy

Blant høyt gress og busker med fristende bær, snirkler en liten sti seg, lett og forsiktig. I det fjerne kan lyden av en båtmotor høres, og av og til lyden av sjø som beveger seg, mennesker som plasker og ler. Men alt dette hører hun ikke fra sengen. For hun sover, tungt og godt.

Lindøy i Leah sand.

Lindøy i Leah antrasitt.

Lindøy i Leah creme. 

Lindøy er kolleksjonens luksuriøse toppmodell og synonymt med den ypperste kvalitet! Lindøy har alle kvaliteter og egenskaper som kan sørge for at du skal sove godt. Madrassen består av Serenity pocketfjærer som har en ekstra myk fjær i toppen for å gi kroppen den mest optimale tilpasningen til madrassen. Uttrykket "som å sove på skyer" kommer virkelig til sin rett med denne sengen. Den myke fjæren sørger for en svevende følelse av vektløshet. Da er det enkelt å sove gjennom lydene av en varm sommerdag. Test den i et av våre varehus!

Les mer om Lindøy her!

Fordeler og egenskaper i madrassen

Lindøy har fire lag med pocketfjærer som gir en unik og sensasjonell dybdefjæring og trykkavlastning. Serenety pocketfjærene er 18 cm høye for å øke komforten, samt for å kunne tilpasse seg deg og gi deg den støtten du trenger gjennom natten. I tillegg består madrassen av ytterligere 25 cm pocketfjærer for ekstra god stabilitet og dybdefjæring. SCS 5 overmadrassen som følger med sengen består av Cloud latex, som gir en unik ergonomisk tilpasning, god fleksibilitet og spenst. Latex gir overlegent god ventilasjon og svært god holdbarhet. Tekstilene er møbeltekstil av høy kvalitet som er myke mot huden, gir sengen et tidsriktig design, flott finish og lang holdbarhet. Sengen har en stabiliserende skumboks i sidene som gir støtte i hele liggesonen og reduserer partnerforstyrrelse i løpet av natten. Med Lindøy svever du på en sky hver natt!

7 komfortsoner for bedre nattesøvn

Alle sengemodellene fra Signature Collection Sleeping har madrasser bygget opp av SCS Pocket 7 sone teknologi. Det vil si at madrassene gir riktig støtte til hele kroppen uavhengig av din vekt og fasong. Fjærene er ekstra myke i skuldersonen, de gir ekstra støtte i korsryggen og har en balansert hoftesone som gjør at du ligger riktig og avlaster de viktigste delene av kroppen. Det gir deg bedre liggestilling gjennom hele natten! Uansett om du sover på magen, ryggen eller på siden, så vil du sove godt på våre madrasser.

1. Ekstra myk skuldersone

2. Ekstra støtte for korsryggen

3. Valgt fasthet til hoftepartiet

4. Ekstra støtte for kantstabilitet

 

Sandø

Slipte rullesten blir jevnlig dunket i den salte sjøen som slår lett inn mot land. Sandstrendene forblir tørre og glødende. Det er her hun ligger og drømmer. For selv om sanden varmer kroppen, lengter hun etter den store, deilige sengen hjemme.

Sandø i Sara beige

Sandø måler seg med luksusmodellen i kolleksjonen, Lindøy, både når det kommer til egenskaper, kvalitet og design! Et smykke for øyet og en drøm for nattesøvnen din. Med Sandø får du utsøkt kvalitet i alle materialer, og overtruffen søvnkomfort. Sandø er mer enn en seng – det er en ladestasjon! Her får du en seng som støtter kroppen din perfekt og gir deg god søvn i mange år fremover. Sandøs design er inspirert av øyen med samme navn, med sine glatte svaberg og myke og varmende strender. Tekstilet er mykt og deilig, og skal være like godt å ta på som den fineste sandstrand. Drøm deg bort, sov godt og våkne utvilt og ladet opp for en ny dag! Sandø kommer i det nydelige tekstilet Sara. Velg mellom tre ulike farger; Sara beige, Sara grå og Sara antrasitt.

Fordeler og egenskaper i madrassen

Sandø består av hele tre lag Pocketfjærer, hvor hovedmadrassen består av Contura Pocket fjærer i 15 cm høyde. Også denne madrassen har et 7 sonesystem som gir ulike inndelinger for støtte og avlastning. Dette er en helt ny teknologi innenfor pocketfjærer i madrasser, og gir kroppen en ekstra følsom tilpasning til madrassen. Med et mer følsomt og adaptivt fjærsystem får du bedre avlastning og støtte når du sover. Den største forskjellen mellom egenskapene i madrassene på Lindøy og i madrassene på Sandø, er at Sandø har en fastere komfort og ikke er en like høy seng som Lindøy. Kom gjerne å prøveligg i et av våre varehus for å kjenne forskjellen og hva som passer deg.

Sandø har en Cloud latex overmadrass som gir en helt unik ergonomisk tilpasning og høy komfort. I tillegg har sengen latex stopning i madrassen for god ventilasjon, spenst og holdbarhet. 

Alle tekstilene og fargene i Signature Collection Sleeping- kolleksjonen er nøye plukket ut. Tekstilene er Økotex sertifiserte, som vil si at tekstilene ikke skal inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer. Visste du at alle møbeltekstilene som er brukt på sengene er av høy kvalitet som samtidig er utrolig myke mot huden? Det gir et tidsriktig design, en flott finish og lang holdbarhet! Alle sengene har også en stabiliserende skumboks i sidene som gir støtte i hele liggesonen og reduserer partnerforstyrrelse. Det er svært viktig for få sove godt gjennom hele natten. 

Vega

Omringet av fuglekvitter står hun i fjæra og lytter. Tiden står stille et øyeblikk. Solen lyser fortsatt opp sommernatten og varmer de bare skuldrene hennes. Havet glitrer under henne, som i en dyp og deilig drøm. Hun våkner så vidt, men sovner raskt tungt i den store sengen.

Vega er en kvalitetsseng i den midtre prisklassen, som gir deg mye for pengene. Akkurat som øya Vega, gir sengen deg også gi deg hvile, avslapning og ro. Den vakre antrasittfargen på sengen er inspirert av fargen skjærene får når havet gjør steinene kalde og våte. Vega får du som kontinentalseng i tre ulike størrelser; 150x200, 180x200 og 180x210. 

Lær mer om Vega her!

Visste du at kontinentalsengen er den mest populære sengetypen i norden? Kategorisjef for soverom, Ingeborg Bigum Borgen, kan fortelle at dette er på grunn av komforten.

– En kontinentalseng gir deg to tykke madrasser som har både den beste stabiliteten slik at du ikke blir forstyrret av partneren din og den beste trykkavlastningen. Et stort pluss er også at du slipper sprekken mellom madrassene!

Fordeler og egenskaper i madrassen

Vega er bygget opp av Basic Pocket 7 sonesystem med 15 centimeters høyde. Madrassen består av hele 3 lag pockefjærer, som er ganske enestående på dette prisnivået. Basic er et nytt fjærsystem med svært gode ergonomiske egenskaper, som tilpasser seg alle kroppstyper og fasonger og gir god stabilitet. Basic Pocket kan faktisk måle seg med andre tekniske fjærsystemer som ligger i et dyrere prissjikte. Overmadrassen er laget av latex som er støpt i form for en fastere komfortfølelse. Latex gir god fleksibilitet og spenst, og samtidig svært god ventilasjon og lang holdbarhet. 

 

Senja

De bølgende åsene kan ses i det fjerne, men akkurat her farger korallene landskapet hvitt og lukten av furu gir en søt duft inne på soverommet. For selv om de stupbratte fjellene står klare til å bestiges og krystallklare fjorder frister til et bad, så vil hun nyte den fortryllende naturen fra sengen, om bare for en liten stund til.

Senja i Nora lys grå

Visste du at det er anbefalt å sove 7-9 timer per natt, men at kvaliteten på søvnen er vel så viktig som timene man sover? Nettopp derfor er det viktig med en kvalitetsseng! Senja gir deg det du trenger for en god natts søvn. Madrassen i Senja tilpasser seg din kropp og gir deg støtte og avlastning der du trenger det. Det er helt ideelt for både skuldersonen, korsryggen og hoftepartiet! Slik kan du stå opp uthvilt og være klar for en ny dag med en kropp som har fått den restitusjonen og hvilen den trenger. I en travel hverdag er det helt nødvendig med en god ladestasjon for å hente seg inn igjen!

Les mer om Senja her.

Fordeler og egenskaper i madrassen

Senja består av to lag pocketfjærer som gir god dybdefjæring og trykkavlastning. Den doble fjæringen gir også god stabilitet i madrassen. Senja har en overmadrass laget av latex, som er støpt i form for en fastere komfortfølelse. Latex gir god fleksibilitet og spenst, samt god ventilasjon og lang holdbarhet. I denne prisklassen er det svært bra å få en seng med latex i overmadrassen! 7-sonesystemet støtter deg ekstra rundt korsryggen og ved endene for god kantstabilitet. Skuldersonen er ekstra myk for å virke avlastende mot skulderleddet, og du kan velge hvilken fasthet du ønsker på madrassen til hoftepartiet. Fjærene er 15 centimeter høye, som gir en god kroppstilpasning. Prøveligg Senja i et av våre varehus! 

Hitra

Bølgeskvulp har blitt til plask og brak. Fuglene sprer vingene sine og flyr i flokk inn mot furuskogen og myrene. Den nakne lyngen rasler høyt på det store fjellet som raker høyt over sjøen. Men brått snur vinden og solen begynner igjen å varme opp landskapet. Da våkner hun. Og selv om hun kunne ligget i den herlige sengen hele dagen, er kroppen klar for å oppleve den ville naturen.

Hitra kontinentalseng.

Med Hitra får du virkelig god komfort og kult design, til en svært fornuftig pris. Har du tenkt på at det aller beste med en god natts søvn er følelsen dagen etter? Å føle seg opplagt både i hode og kropp er ikke en selvfølge, men ved å velge en seng som er tilpasset deg og dine behov kan du få kvalitetssøvn natt etter natt! Visste du at Hitra er den eneste serien som kommer i både kontinentalsengregulebar seng, rammeseng og vendbar madrass

Les mer om Hitra her!

En svært viktig del av å oppnå best mulig komfort, er at alt man tar og ligger på skal føles behagelig mot huden. Mange senger er laget med harde og slitesterke tekstiler, men på alle sengene i denne serien er tekstilene både slitesterke og svært myke og gode mot huden. 

Fordeler og egenskaper i madrassen

Madrassen i Hitra kontinental består av to lag med pocketfjærer som gir svært god dybdefjæring og trykkavlastning. Fjærene har også i denne sengen et 7 sone system for å sikre støtte og avlastning der kroppen trenger det. Sengen har en heltre ramme for å sørge for god holdbarhet og god stabilitet. I tillegg har madrassen stabiliserende skumboks i alle sidene, som gir ekstra god støtte i hele liggesonen. Softflex overmadrassen består av comfortskum som gir god ventilasjon, spenst og holdbarhet. Tekstilet er allergivennlig.