Gå til hovedinnhold

Nyhetene: Signature Collection Sleeping

Med Signature Collection Sleeping er du garantert en seng som oppfyller alle dine behov. Se nyhetene!

Vår nye kolleksjon som selges eksklusivt hos Bohus gir deg mye for pengene. Filosofien er enkel, alle produkter merket med Signature Collection Sleeping skal være den ultimate kombinasjon av design, komfort, kvalitet og pris.

Soverommet er din private hule, og det rommet som virkelig bør gjenspeile din personlighet. Det er her du skal slappe av. I snitt bruker en i løpet av livet 26 år på å sove, så det å ha en god seng og et behagelig soverom er viktig for din livskvalitet.

Signature Collection 7070 er toppmodellen for deg som vil ha det ypperste av luksus på soverommet. Ta søvnkvaliteten til et helt nytt nivå og opplev optimal komfort og velvære i hverdagen. Nå også tilgjengelig i lekker og trendy velur. Luksus er tross alt ikke noe stykkevis og delt. Det handler om en god natts søvn. 

Vi har kvalifiserte spesialister som kan hjelpe deg med valg som madrassfasthet, design og type seng. En seng bør alltid prøves i butikk og med profesjonell hjelp for at du skal kunne velge den sengen som passer for deg. Besøk et av våre varehus og prøveligg!

Signature Collection 2020 er en solid seng med lekkert design og behagelig farge. Det gjør sengen til en vinner for deg som ønsker en god natt søvn år etter år - med en pris på sitt aller beste. 

Signature Collection 5050 er en seng du kan nyte både om natten og om dagen. Det opplagte valget for deg som både krever fantastisk nattesøvn - og et delikat og stilfullt soverom. Sengegavlen hever inntrykket og gir soverommet en følelse av hotelluksus. De herlige blå fargene på sengeteppet og sengesettet er med på å skape liv til sengen. 

De fleste modellene fra Signature Collection Sleeping kommer i en rekke forskjellige farger, tekstiler og tilvalg som gir deg mange muligheter. Sengen skal både være komfortabel og fristende. Når du har funnet din perfekte madrass har vi et stort utvalg sengetøy som kan sikre deg en ekstra god natt søvn. Sengetepper, dynerputer og pynteputer er med på å skape liv til sengen og hos Bohus har vi et hav av ulike valg du kan boltre deg i. I alle våre varehus kan du finne inspirasjon til ditt drømmesoverom. 

 

Bedtime Story by Halvor Bakke