Gå til hovedinnhold

Nyhet! Velour på soverommet!

Lekker velour og stilrent tilbehør. Se de fine nyhetene fra Jensen.

20.06.2017

En av årets store trender for 2017 er velour! Det slitesterke og vakre stoffet kommer i mange forskjelige nyanser og farger. Velur er med på å tilføre interiøret glamour og eleganse, og passer inn i så godt som alle stilretninger.

Våre velur puter fra Kathrine Sørland er svært populære, det er og sofaen Nordic Hugo i blå velur og lenestolen Alex i velur. Nå har velur-trenden og inntatt soverommet for fullt, og en av Jensen sine nyheter denne sommeren er 4 nye velur stoffer til senge-serien Ambassadør. Velg mellom beige, lilla, grønn og blå seng i velur! 

Jensen Ambassadør serien har disse sengene:

 

Jensen Ambassadør ble lansert i 1996 og i dag er det et av Jensens mest anerkjente produkter. Jensen Ambassadør kan fås med seamless på sengene Kontinental og Nordic. Seamless er en hel tekstilløsning som dekker hele underrammen. 4 ben istedenfor 8 ben, som er standard, bidrar til å gi sengen et nytt, elegant og unikt uttrykk. Jensen Ambassadør finnes i alle standard- størrelser og kan også bestilles etter dine mål. 

Ta en titt i Jensen katalogen for å se alle sengene fra Jensen.

Nyheter!

 

Jensen har og lansert en helt ny tilbehørs-serie. Sit on benk, Add on bord og Add on lampe. Benken og nattbordet fås i utføelsene oljet, hvit oljet og svart malt eik.

Fra før av har Jensen det praktiske nattbordet Add on, som enkelt skrus fast i sengen og frigir gulvplass. 

First Nordic ramme seng i stoff Grey 452 og Add on nattbord i svart. Landscape sengegavl, også fra Jensen, i skandinavisk stil er med på å ramme inn sengen. 

Ambassadør Nordic seng i stoff Natur 462 med Fenix Portrait sengegavl

Add on nattbord og Add on lampe

Trendy velurstoff også i blått! Her er sengen Ambassadør Kontinental i stoff blå 369. / Fenix plus sengegavl / Eicon Nattbord

Detaljene teller. Nytt er også valget mellom runde, slanke ben til sengen. Velg mellom høyde 14 cm eller 18 cm i oljet eik, hvit vasket eik, matt sort, matt messing eller blank stål. Se alle valgmuligheter her

Vi hjelper deg med ditt valg av seng!

Er du på utskikk etter seng? Du sover til sammen ni døgn hver måned, og med så mye tid til sengs er det viktig å ligge godt. Seng og madrass har mye å si for søvnen og har minst like stor betydning for god helse. Få med deg tipsene, slik velger du riktig seng!

Ta en titt i katalogen til Jensen for å se hele kolleksjnen, eller ta turen innom ditt nærmeste varehus. Våre eksperter på seng står klare til å hjelpe deg.