Gå til hovedinnhold

Nyheter fra Jensen

Jensen, kjent for å gi himmelsk søvn har nå kommet med nye, deilige senger. Vi viser deg nyhetene!

Ordentlig restitusjon er nøkkelen til en god morgendag. Du trenger god søvn for å få energi i hverdagen, og det er en selvfølge å sove behagelig og våkne uthvilt. Kroppen trenger natten på å forberede kropp og sinn på en glad og frisk morgendag.

Med mer enn 70 års håndverkserfaring ligger Jensen langt fremme i utviklingen av nye produkter og funksjoner. Ved å kombinere naturinspirerte materialer og tekstiler med et tidløst formspråk, skapes produkter med fantastisk liggekomfort som i tillegg er vakre å se på.

First kontinental er en seng som gir god liggekomfort til en rimelig pris. Med Jensens originale soneinndelte Intro pocket fjærsystem får man en fast stabilitet i korsryggen og en ettergivende og myk skuldersone. Jensen First kan du enten få med medium, fast eller ekstra fast liggekomfort.

Diplomat kontinental kommer i år med nytt fjærsystem som hever komforten til et enda høyere nivå. I tillegg kan du nå velge sengen i fire nye og lekre tekstiler.

 

Jensens originale sonesystem

Sengen er så mye mer enn kun et sted du sover. Den er en del av livet og livsstilen vår. Derfor jobber utviklingsavdelingen i Jensen kontinuerlig med å finne nye, innovative løsninger for hvordan sengen og soverommet kan brukes. 

Alle Jensens senger har Jensens originale sonesystem for å gi himmelsk søvn - hver dag. Sonesystemet gir riktig støtte til hele kroppen, når du hviler og sover. Korsryggstøtte, i kombinasjon med myk skuldersone, gir en helt ny søvnopplevelse.

Prinsippet som ligger til grunn for sonesystemet er like selvsagt som det er naturlig. De fleste er bredere over hofter og skuldre, samtidig som midjen er tyngst og vanligvis smalere.

Ettersom madrassens oppgave er å bære kroppen, gir den soneinndelte madrassen en jevnere og mer behagelig støtte, hvor skuldre og hofter synker dypere ned i madrassen, samtidig som midjen møtes av en fastere støtte. Resultatet er det samme, uavhengig av om du sover på ryggen eller siden.

Ambassadør kontinental

Jensen Ambassadør ble lansert i 1996 og holder fortsatt stand som et av Jensens mest anerkjente produkter. Med fjærsystemet Aloy 2.0 er dette en sikker vinner som passer for de aller fleste.

Ambassadør 18 kontinental kommer i blant annet fargen Anthracite med Softline overmadrass og runde slanke ben. Fenix Portrait Sengegavlen og sengebenk hever inntrykket og komforten på soverommet.

Ambassadør Aqtive 2 regulerbar er virkelig en kvalitetsseng. Øk komforten ved å bruke den regulerbare funksjonen. Slik kan du senke og heve senga til ulike bruksområder. 

Ambassadør Nordic er en rammeseng med god komfort. Det enkle designet gir et innbydende soverom og den lave sengen tar mindre plass i rommet, enn det kontinentalsengene gjør.

Jensen Supreme - den beste av de beste

I Jensen Supreme er det ikke spart på noe og komforten må bare oppleves. Sengen er skapt for de som ønsker det aller beste. 

Jensen Supreme har Jensens beste og mest fleksible fjærsystem Aloy 2.0 med ekstra myk skuldersone som i kombinasjon med Jensens Originale Sonesystem gjør at kroppen synker behagelig ned i madrassen.

Ekstra elegant blir sengen i lekkert ulltekstil fra Innvik i årets farge; Misty Mint. Men sengen leveres også i mange andre elegante farger. Se flere her. 

Jensen Prestige har et moderne design og leveres i eksklusive møbeltekstiler med komplimenterende designtekstiler til sengegavler. Jensen Prestige har Jensens beste og mest fleksible fjærsystem Aloy 2.0 (14 cm) med ekstra myk skuldersone. En generøs stopning pakker inn fjærene og sammen gir dette en svært god liggekomfort. En vanlig Prestigeseng har en fantastisk komfort, men kombinert med Jensen Exact blir det en sikker vinner.

Med Exact Comfort Adjustment kan man heve og senke madrassen med et tastetrykk. Uansett om du helst ligger på mage, rygg eller på siden vil du minske belastning og øke søvnkvaliteten med denne funksjonen. 

Prestige Aqtive 2 regulerbar kan du heve og senke slik du ønsker, fra sovestilling til arbeids- og sittestilling. Velg mellom fashetsgrad myk, medium, fast og ekstra fast. I tillegg til mange ulike tekstiler og tre ulike størrelser.

Prestige Nordic er en rammeseng med svært god komfort. Sengen er en del av konseptet Seamless, en hel tekstilløsning som dekker hele rammen. Den har 4 ben istedenfor 8 ben. Det bidrar til å gi sengen et nytt, elegant og unikt uttrykk. Denne nye sengeløsningen gir også muligheten for hel liggeflate, uten harde kanter i midten.

 

Se alle nyhetene!