Oppskrift: Slik lager du saftig pestobrød

Det er kun mulig å kjøpe antallet vi har igjen på lager.
Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.
Et stort og saftig brød:
* 7 dl mel
* 4 dl lunket vann
* 1 pose gjær
* Litt salt
* Amundsen Spesial Italiensk saltmix
* Amundsen Spesial Grønn Pesto
* Amundsen Spesial olivenolje
Alle ingrediensene kjøres sammen til en litt tykk, grøtaktig konsistens. Mot slutten tilsetter du 3 spiseskjeer med Amundsen olivenolje (men trenger ikke å blandes helt inn). Dekk så med plast og la heve i ca 30-45 min (til dobbel størrelse). Hell så over i en form smurt med litt olivenolje og la etterheve i ca 30 min. Varm opp ovnen på 220 grader. Bruk Amundsen grønn pesto og trykk en klatt ned i deigen på mange forskjellige plasser, topp så med litt Amundsen Italiensk saltmix og enda mer olivenolje. Stek nederst i ovnen i ca 30 min (til den begynner å få en fin farge). Avkjøl på rist.