Gå til hovedinnhold

Påskeegg for voksne

Påskeegg er ikke bare for barn. Her er tips til hva du kan fylle i et påskeegg for voksne.

Hva med å glede en voksen person du er glad i med et selvkomponert påskeegg? Det er en fin gave og en hyggelig overraskelse – spesielt hvis mottakeren ikke forventer det.

Et påskeegg trenger ikke å fylles med godteri, som de fleste kanskje får i seg nok av i påsken uansett. Fyll det med ting og produkter som mottakeren liker eller trenger. Da viser du i tillegg at gaven er både gjennomtenkt og personlig

Dette kan du fylle i et påskeegg for voksne

Enten du vil gi et påskeegg til din kjære, en god venn eller et familiemedlem, så har vi forslag til hva du kan putte i det.

Skal du gi påskeegget til en person som liker produkter som lys og servietter, er dette genialt å fylle egget med. Da vet du at personen får bruk for det. Kubbelys kommer i mange forskjellige farger, så velg gjerne et eller flere som passer inn i interiøret. Istedenfor å gi papirservietter kan du heller gi noen ordentlige linservietter som kan brukes igjen og igjen. Disse er designet av Halvor Bakke og kommer fire stykker i en lekker gaveeske.

Vil du gi en hyggelig overraskelse til en som har alt? Da trenger du ikke gå helt bort fra godteriet, men fylle påskeegget med sjokolade, lakris, te eller annet som du vet at personen liker. Her kan du også gjøre gaven komplett med en liten skål til å ha sjokoladen i eller noen pene krus til teen.

De aller fleste liker den gode stemningen levende lys tilfører et rom. Telys med en fin telykt er derfor en koselig gave å få i påskeegget som voksen. Velger du en telykt med tykt, farget glass vil den gi et ekstra vakkert lysspill.

Du kan også fylle påskeegget med praktiske, men samtidig luksuriøse, gaver. Et deilig sengesett og ekstra putetrekk i god kvalitet er alltid hyggelig å få. Et mykt, eksklusivt håndkle er et elegant tilskudd til badet. Og når vi er inne på badet, kan også en kul såpedispenser være fint å få.

Alternativt påskeegg

Et påskeegg for voksne er en hyggelig overraskelse, uansett alder. Husk at det heller ikke trenger å være et faktisk påskeegg, om du ikke får tak i et som er stort nok. Du kan like gjerne fylle en kurv eller en boks med gavene – det vil settes like stor pris på!

Kom innom din nærmeste Bohus for mer inspirasjon til hva du kan fylle i et påskeegg til voksne! Kanskje du finner en liten påskegave til deg selv også?