Gå til hovedinnhold

Pressevisning hos Magnor vår 2017

Vi har fått være med på pressevisning av Magnor Glassverk sine nyheter våren 2017. Se nyhetene fra blant annet Halvor Bakke og Finn Schjøll her!

24.01.2017

Bohus er en stolt forhandler av produkter fra tradisjonsrike Magnor Glassverk utenfor Kongsvinger. Se alle våre produkter fra Magnor her! 

Halvor Bakke er en mann med mange ferdigheter. I tillegg til å være programleder for blant annet Eventyrlig oppussing på Tv3, og designer bak vår møbelkollekjson Signature Collection by Halvor Bakke, er han og en dyktig interiørdesigner. For Magnor glassverk har han nå designet det nye serviset Tweed. (Selges ikke hos Bohus) Hans populære servise Lerk selges imidlertid hos oss! Se det her!  

Det klassiske Spisebordet Signature 1300  var dekt opp med vakkert glass, servise, vaser og bestikk, alt signert Halvor Bakke. 

Feminine roser møter maskulint servise. Mot den mørke bakgrunnen kommer Lerk serviset virkelig til sin rett. 

På skjenken Signature Collection 1300 står vasene og lytene Skyline Lux. Over henger lampen Rocks (15 cm). 

Pure bestikket er utrolig godt å spise med. Det er litt lengre enn vanlig bestikk og her, med sitt sorte metall, et must til hvert et feststemt måltid. Spisesofaen heter Signature 400 og er også fra den klassiske møbelkolleksjonen Signature Collection by Halvor Bakke. Vi elsker Boblen vasen i glass designet av Finn Schjøll. Vårens nyhet er den nye turquise fargen samt at vasene nå fåes med en frostet overflate.

Se resten av Magnors nyheter her

 

Toppbildet lyktene Rocks, designet av Halvor Bakke for Magnor Glasverk.