Gå til hovedinnhold

Puff med oppbevaring

Hvil bena og få ekstra lagringsplass med en puff med oppbevaring.

Man får aldri nok oppbevaringsplass. Heldigvis finnes det mange møbler som kan brukes utover sin vante funksjon og kan brukes til oppbevaring. En puff er i utgangspunktet et lite møbel vi kan sitte på eller hvile føttene våre på, men en puff kan også brukes til å oppbevare ting i. Uansett om du har stor eller liten plass, er det kjekt å utnytte plassen til det fulle. Og det er akkurat det en puff med oppbevaring gjør.

Puffen med det rare i

En puff med oppbevaring i stua gir deg både en ekstra sitteplass, ekstra oppbevaring og noe å hvile bena på. Den er et perfekt sted å gjemme unna ting du ønsker å ha for hånden, men ikke slengende rundt i stua. Som for eksempel strikketøy, fjernkontroller og magasiner. Det er også et smart sted å lagre duker, servietter, stearinlys og diverse ting du ikke bruker så ofte. Har du puffen på soverommet, får du litt ekstra oppbevaringsplass til for eksempel klær som er ute av sesong eller sengetøy og håndklær. Ønsker du ha den i enden av sengen på soverommet kan en sengebenk med oppbevaring også være et godt alternativ. En puff med oppbevaring er også kjekt på et barnerom. Da kan puffen brukes som en lekekasse hvor poden kan lagre favorittlekene sine. For et lite barn kan puffen ha mange funksjoner. Den kan være et lite lekebord, en skattekiste, en stol eller en del i en hinderløype.

Puff med oppbevaring

En puff med oppbevaring er i bunn og grunn en stor boks. Hvor du setter den og hva du putter i den er opp til deg, så her er det bare å være kreativ og finne akkurat den løsningen som passer deg og ditt hjem best. Kom innom din nærmeste Bohus – vi hjelper deg å finne en puff med oppbevaring som passer deg og din stil.