Gå til hovedinnhold

Topp 5 rammemadrasser til hybelen

En rammemadrass er et populært valg for deg som bor på mindre plass og trenger mer oppbevaring, men likevel ønsker en seng med søvndyssende god komfort.

En rammemadrass er sammenlignet med en kontinentalseng en enklere seng, forteller Hanne Lorentzen som er kategorisjef for soverom hos Bohus. – Den kan være mer praktisk for yngre mennesker som gjerne flytter oftere og trenger mer oppbevaringsplass, legger hun til.

 

 

Zen Fjord er en prisgunstig rammeseng, tilgjengelig i tre størrelser.  Zen Fjord Rammemadrass har pocketfjærer som gir en god liggekomfort til en fornuftig pris. 

 

 

Zen Polar er vår rimeligste serie med rammemadrasser i tre størrelser. Madrassen er bygd opp med en god bonellfjær og en 6 cm overmadrass.

 

Rammemadrassen kan oppleves som hakket fastere enn en kontinentalseng av samme merke, fordi den ofte har et lag fjærer, mens kontinentalsenger oftest har to lag. Dermed blir den også lavere og ikke så dominerende på soverommet, og den er lettere å flytte med seg. Det er en fordel under etableringsfasen når mange bytter bosted ofte. 

– En rammemadrass er dessuten mer gunstig i pris for studenter og andre med et begrenset budsjett, og kan gi både god støtte og gode muligheter for oppbevaring – eksempelvis under sengen, sier kategorisjefen. Hun trekker frem Zen Magasin og Wonderland Piano med Basebox som to supre alternativer som muliggjør for oppbevaring inni eller under sengen. Hele Zen-kolleksjonen selges eksklusivt hos Bohus. Her kan du lese mer om hvordan du kan spare plass med en seng med oppbevaring.

 

 

Zen Magasin er en rammemadrass med oppbevaringmuligheter. En gasslift gjør det enkelt å løfte på madrassen og komme til et rom under. Praktisk for små rom med lite plass, for eksempel hybler eller barnerom.

 

 

Jensen First gir god liggekomfort til en rimelig pris. Med Jensen® Originale soneinndelte Intro pocket fjærsystem får man en fast stabilitet i korsryggen og en ettergivende og myk skuldersone. Jensen First kan du enten få med medium, fast eller ekstra fast liggekomfort. Jensen First Nordic rammeseng er også avbildet øverst i saken.

 

 

Signature Collection Sleeping 4040 rammeseng har 7 komfortsoner og 2 trykkavlastningsnivåer slik at du kan være sikker på at skuldre og rygg får nødvendig hvile. Madrassen leveres i 2 fasthetsgrader, 3 størrelser og med mange valgmuligheter på tekstiler og tilbehør. Leveres eksklusivt hos Bohus.

 

Rammemadrasser kommer i forskjellige kvaliteter og bredder, så her er det mange valgmuligheter. Uansett hva man ender opp med, er ekspertens råd klart: – Man bør alltid teste sengen først, for å kjenne at man ligger godt. Ellers bør man tenke på hva som er mest vanlig liggestilling, hvor lenge man skal ha den, og vurdere størrelse og utseende ut ifra dette, sier Hanne Lorentzen.

Hun anbefaler alle som er på jakt etter en rammemadrass å ta en tur innom sitt nærmeste Bohus-varehus for å prøveligge og få veiledning. Dessuten finner du mange gode råd rundt hvordan velge riktig seng her.

 

Shop the look