Gå til hovedinnhold

Rundt spisebord med ileggsplater – Familiens favoritt

Trenden med runde bord er det mange som liker. Hvis du velger et rundt spisebord med ileggsplater, har du dessuten en fleksibel spiseplass som passer både til hverdag og fest.

11 DESEMBER 2018

Å samle store og små ved bordet blir ekstra hyggelig hvis man har et rundt spisebord og alle sitter vendt mot hverandre og kan delta i samme prat. Hvis det runde spisebordet i tillegg har ileggsplater slik at det kan bli plass til enda flere, er alt lagt til rette for herlige sosiale sammenkomster ved spiseplassen.

 

Signature 1100 spisebord med uttrekk for inntil 4 ileggsplater. Den klassiske, elegante stilen gjør spisebordet til et populært valg som passer i mange hjem.

 

Det runde spisebordet fra Skovby er av svært høy kvalitet og har et tidløst, nordisk design som mange vil ha i hjemmet sitt. Det runde bordet kommer med to ileggsplater inkludert i prisen.

Runde bord føles mer avslappede, sosiale og appellerer til vår estetiske sans. Det gir en god følelse å bryte av mot alle de rette linjene i spisestuen eller på kjøkkenet med en sirkelformet bordplate. Det er ikke uten grunn at mange profesjonelle festarrangører foretrekker å bruke mange runde bord i stedet for langbord – de vet at praten vil flyte mye mer mellom gjester som sitter ansikt til ansikt.

 

Med mange valgmuligheter og flott design er Stone spisebordet for de med sans for stil og kvalitet. Det er plass til opptil fire ileggsplater, som selges separat.

 

Den praktiske foten midt under bordet gjør det enkelt å gi plass til mange rundt spisebordet Ice. En integrert ileggsplate ligger sammenfoldet i bordet og klar til bruk ved behov.

 

Den eneste motforestillingen mot et rundt bord er at det er begrenset med plasser og vanskelig å sette et firkantet eller rektangulært bord inn mot et rundt bord for å øke kapasiteten. For selv om året har flest hverdager og det runde bordet vanligvis rekker mer enn godt nok, er det godt å kunne forlenge det når det kommer middagsbesøk. Heldigvis trenger du ikke velge det ene eller det andre: Utfordringen løses enkelt ved å satse på et rundt spisebord med ileggsplater, og her finner du mange alternativer blant Bohus sitt utvalg spisebord.

 

Liker du den enkle, nordiske stilen, så liker du Skala. Det runde spisebordet er designet og produsert i Dan

Shop the look