Gå til hovedinnhold

Saccosekk barn – slik innreder du barnerommet med saccosekk

De er myke, lune, deilige og gir en god og naturlig sittestilling. Gi barna en ny favoritt på rommet med en saccosekk til barn!

Den originale saccosekken har et tidløst design som gjør at de er enkle å innrede barnerommet med, uansett stil og fargepalett på rommet. Saccosekken er nemlig det perfekte sittemøbelet til barna, og går dessuten aldri av moten – til glede for både små og store. For de voksne vil nok også sitte i saccosekken, hvis de får lov av barna.

Saccosekk for barn i alle aldre

En saccosekk er et mykt møbel som gir god komfort til barnet når han eller hun vil sitte behagelig – enten det er for å spille tv-spill, se på nettbrettet, lese en bok, henge med venner eller bare slappe helt av.

Derfor passer saccosekken også til barn i alle aldre, fra de minste til tenåringen. Saccosekkene finnes dessuten i ulike størrelser, slik at du kan finne den riktige saccosekken til barnet ditt. De er i tillegg enkle å håndtere – barnet kan flytte den til hvor de vil, slippe den ned på gulvet og følge etter selv.

Et tips er å kjøpe flere saccosekker til barnerommet og plassere dem tett sammen, for å skape en fin sittegruppe til barnet og venner som kommer på besøk. Det vil også gi variasjon i innredningen og skape et spennende uttrykk.

La barna få velge saccosekk

Saccosekkene finnes i flere ulike tekstiler og farger. La barnet få være med å velge farge og type saccosekk – da blir det ekstra gøy å innrede barnerommet.

Dere kan for eksempel gå for en stor saccosekk i grå velur. Denne er så fin at den til og med kan flyttes ut i stuen for maks komfort på gulvet foran tv-en, og holder en god og varm uten å bli klam. En sort saccosekk i medium størrelse med det originale og slitesterke polon-tekstilet, er også et godt og stilfullt valg. Du får i tillegg kjøpt en mindre saccosekk for de minste barna i et mykt og lunt tekstil.

Felles for dem alle er at de tilpasser seg kroppen, er veldig behagelige å sitte i og ser bra ut.

Vedlikehold av saccosekken

Når saccosekken står på barnerommet kan det fort bli flekker. Og i likhet med andre møbler, må også saccosekken vaskes og renses riktig for å vare lengst mulig.

I det daglige kan du enkelt tørke av støv og smuss med en fuktig klut. For litt mer utfordrende flekker fra små barnehender kan den renses med møbelrensen Total Clean, eller med Textile Shampo, dersom skumrens foretrekkes. Disse produktene fjerner også lukt. Impregner saccosekken med Universal Protector med silikon før bruk, så blir stoffene enda mer motstandsdyktige mot vanskelige flekker.

Ingen av produktene inneholder giftstoffer, og er derfor trygge å bruke på barnerommet og ellers i huset.

Kom innom din nærmeste Bohus og se vårt utvalg av den klassiske saccosekken til barn og voksne.