Gå til hovedinnhold

Se Kathrine Sørland-putene!

I samarbeid med Kathrine Sørland har vi utviklet vår Nordic kolleksjon videre. Kathrine har designet en lekker putekolleksjon bestående av 9 trendy puter!

01.02.2017

 - Fargeskalaen på putene mine er inspirert etter Nordic møblementet og de fargene jeg ser kommer mye fremover, både i moteverden og interiørverden. Når jeg skal style et antrekk eller et hjem er det to ting som er viktig for meg; balanse og kontraster. Her gjelder alt fra farger, form og ulike stoffer. Ull, velur, grovere stoff og skinn kombinert skaper en harmoni og et spennende, uforutsigbart uttrykk. Blå toner, rustfarger, grått, og mint er alle farger som kan fungere i et hvert hjem. 


Som i en basis garderobe med enkle nøkkelplagg har jeg tenkt at denne putekolleksjonen skal tilsvare det samme i hjemmet. Basisputer som er enkle og style sammen med alt annet. Bruk gjerne puter med ulike materialer for en fin harmoni. Grått og rustfarger er også fantastisk fint sammmen. Velurputer kombinert med en litt grovere stoffsofa er en favoritt. 

Kombiner gjerne ulike farger og mønster på putene. Som i Asolo-sofaen: brun, rød og pute med mønster

Her har Hauk-sofaen blitt stylet med puter i rosa  og mørkrød. På gulvet ligger det fantastiske Bentley-teppet, og lampene heter Ball gulvlampe og takpendel

Hvordan style din grå sofa?

Se Kathrine Sørland`s gode styling tips!


Se hele Kathrine Sørland pute-kolleksjonen her!