Gå til hovedinnhold

Select - norsk design og kvalitet på sitt beste

Select er en helt ny møbelserie som gir en enestående kombinasjon av komfort, kvalitet og verdi for pengene. Se alle nyhetene her!

 

Kvalitet

Den nye møbelserien er produsert i henhold til de strengeste kvalitetskrav og i tråd med lange håndverkstradisjoner. Alle nye produkter gjennomgår styrketester for å sikre at du får kvalitetsprodukter som holder bruk over lang tid. Et produktutviklingsteam i Norge er ansvarlig for all konstruksjon, produksjonsmetoder og kvalitetskontroll av produktene. Select kolleksjonen er produsert i henhold til europeiske og norske styrke- og kvalitetskrav.

Garanti

Select produkter tilfredstiller strenge krav til slitestyrke og brukeregenskaper. Vi tilbyr 10 års garanti på bruddskader knyttet til stålkonstruksjoner, sofarammer + kollaps av kaldskum, 5 år funksjonsgaranti på mekanismer og brudd på plastdeler, 5 års reklamasjonsrett på bekleding og 2 års garanti på motor.

Komfort

Alle modeller i Select kolleksjonen er laget av formstøpt kaldskum som er skapt for å gi best mulig støtte og komfort til kroppen samtidig som møbelet holder formen over lang tids bruk. Kaldskummet blir støpt rundt en indre stålramme med nozag fjærer som sammen danner kroppsvennlige kurver i møbelet. Til slutt trekkes møbelet i riktig møbelstoff eller hud.

Produksjon og miljø

Select er et bærekraftig konsept med miljøvennlige råvarer. Lang levetid, samt resirkulering av produktene er viktige faktorer. Blant annet kan vi tilby resirkulert ull! Miljø, helse og sikkerhet settes veldig høyt og Select er produsert i en helt ny og moderne fabrikk i Europa med miljøklassifisering A+.

Komfort, kvalitet og verdi for pengene

Hver stol og sofa som blir produsert er skapt med en lidenskap for det "perfekte". Vår spesielle oppmerksomhet rettet mot detaljer og gamle håndverkstradisjoner leverer produkt som gir ultimat hvile – laget for akkurat deg. I tillegg har vi også mer enn 100 farger totalt å velge mellom. Besøk Select studio i ditt nærmeste varehus for å se vårt store fargeutvalg!

Melby modulsofa

  • Nozag fjærer
  • Kryssfiner og heltre ramme
  • Vendbare puter I tekstil
  • Formstøpt kaldskum i sete og rygg
  • Vendbare oppsett

Melby modulsofa er norsk design og kvalitet på sitt beste. Sofaen gir deg følelsen av å eie noe unikt - med komfort og kvalitet av ypperste klasse!