Gå til hovedinnhold

Sengehimmel – la barnet ditt drømme seg vekk

Alle barn liker å gjemme seg bort i hjemmelagde huler og krypinn av ulike slag, enten det bare er et pledd over to stoler eller en fin sengehimmel. Med en sengehimmel kan barnet ditt drømme seg bort både på natta og om dagen.

En sengehimmel passer like godt på et jenterom som på et gutterom. Enten du velger en rosa sengehimmel eller en grønn sengehimmel, vil barnet ditt føle seg som en prins eller prinsesse når de skal sove. Hvem vil vel ikke sove i en himmelseng?

Det er noe trygt og godt ved å være skjermet mot omgivelsene i en sengehimmel, både når de sover og når de leker. Det er også fint å kunne ta med gode venner som er på besøk inn i en hemmelig liten hule som ingen andre vet om.

Skap en lun og koselig stemning med en sengehimmel

Barna kan ha stor glede av en sengehimmel fra de er små og mange år fremover. Uavhengig av alder skaper en sengehimmel en trygg og koselig atmosfære. I tillegg til å henge sengehimmelen over senga, kan den for eksempel henges over en god stol som barnet liker å sitte i på rommet sitt.

Du kan også henge sengehimmelen ned fra taket og innrede med deilige puter og pledd, slik at det blir en egen hule i et hjørne. Plasserer du sengehimmelen ved en vegglampe, blir hulen ekstra koselig for barna. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Hos oss finner du sengehimmel i to forskjellige farger, slik at du kan velge den sengehimmelen som passer best inn på barnerommet hjemme hos deg. Ta gjerne turen innom din nærmeste Bohus for inspirasjon til hvordan du med enkle grep kan gjøre barnerommet enda mer magisk og spennende for barna.