Gå til hovedinnhold

mandag-fredag 10.00-16.00

Kjøpshjelp

På chat, e-post eller telefon

3 smarte senger til studenten

Vi viser deg hvilke senger som er gode, anvendelige og som passer perfekt til studenten!

07 AUGUST 2018

Zen Magasin med oppbevaringsplass

God nattesøvn er viktig for å føle seg uthvilt og ha energi til å lære noe nytt hver dag. Som student er det også viktig med en seng som ikke tar for stor plass. Zen Magasin er en rammemadrass med gode oppbevaringsmuligheter. En gasslift gjør det enkelt å løfte på madrassen og komme til et rom under. Det gjør sengen svært praktisk når man bor på liten plass. Oppbevar alt fra klær, sengetøy og bøker.

Zen Magasin kommer i både 90, 120 og 180cm bredde.

Sengen har Polysoft kvalitetsskum for god ventilasjon og komfort. Pocketfjær med 7 komfortsoner sørger for riktig støtte til kroppen.

Zen Fjord rammeseng

Zen Fjord er en serie med prisgunstige madrasser.
Rammesengen får du i 90cm, 75cm og 120cm bredde. Sengen kan derfor tilpasses de fleste soverom, samtidig som sengen ikke bruker all gulvplassen i rommet.

Madrassen står på bein 32cm opp fra gulvet som gir mye luft under sengen. Det gir store muligheter for oppbevaring! Fyll esker eller oppbevaringsbokser med ting du vil rydde bort og plasser dem under sengen.
Zen Fjord rammeseng har en rekke fordeler som gjør at du kan sove bedre. Øverste delen av madrassen består av Polysoft kvalitetsskum for god ventilasjon og komfort.

Trekket er i tillegg vaskbart, som gjør madrassen svært praktisk. Pocketfjærer sørger for god komfort.
For enda bedre komfort kan du bruke sengegavler som Zen Una og Zen Eng. Det gir studenthybelen en litt mer eksklusiv følelse.

Aurora sovesofa

For å optimalisere rommet sitt enda mer som student kan det være en ide å ta i bruk en sovesofa i stedet for en seng. Slik kan man sove godt om natten og samtidig ha en god sofa på dagen, med god nok plass til venner som kommer på besøk.

En sovesofa kan bli som en deilig seng med en god overmadrass!
Aurora sovesofa er en 3 seter sofa med divan og oppbevaring. Her kan for eksempel overmadrassen lagres på dagen når man vil ta bort sengen.
Sofaen er 68cm høy, 222cm bred og har en dybde på 153cm. Armlenene er smale som gjør sofaen mer kompakt og plassbesparende.

Målene på sengen er 140cm x 200cm.

Flere gode senger til studenten