Gå til hovedinnhold

Signature Collection Garden

Den klassiske hagekolleksjonen til Halvor Bakke er tilbake med alle favorittene!

Signature Collection Garden by Halvor Bakke er en klassisk og tidløs hagekolleksjon og står sterkt i stil med Signature Collection by Halvor Bakke møbelkolleksjon, både når det gjelder design og kvalitet. Interiøreksperten og designeren Halvor Bakke forteller at kolleksjonen har et stort og bredt utvalg som kan passe inn på ethvert uteområde. 

– Jeg ville at hagekolleksjonen skulle være fleksibel i både uttrykk og møbleringsmuligheter. Du kan tilpasse møblene til ditt hus og uteområde og kombinere på ulike måter slik at ikke alle får samme løsning, sier Bakke.

Kolleksjonen består av frittstående sofaer og stoler i tillegg til moduler som kan settes sammen slik du ønsker. På den måten kan du tilpasse møblene ditt uteområde på en gøy måte hvor det er mulighet for å leke med ulike uttrykk. Sofabordene kommer som sett og kan forlenges og justeres etter eget ønske. Både ramme og bordplate tåler vær og vind, men avviker uttrykksmessig fra tradisjonelle hagebord. Det gir hageserien en ekstra «snert».

Kolleksjonen består av hagemøbler både i åpen og tett flett. Bland gjerne disse to uttrykkene og skap en fin kontrast. Velg det du liker best og sett din egen signatur på uteplassen. 

– Prøv deg frem med å blande de ulike elementene med åpen og tett flett for å gi et mer livlig utseende på møblene. Slik blir også hagegruppen helt ordinær og distanserer seg fra et mer «standardhagemøbel»-uttrykk, sier interiørdesigneren. 

Spisegruppe i klassisk stil

Signature Collection spisesofa passer perfekt til spisebordet og gjør hagegruppen enda lekrere. Gjerne bland spisestoler med og uten armlen og spisesofa rundt bordet. I tillegg har du alltid valget mellom åpen og tett flett. Om du ønsker natur eller mørk grå farge på putene trenger du ikke bestemme deg for nå - du får nemlig putetrekk i begge fargene inkludert.

– Det er en stor fordel å få to putetrekk i ulike farger med i prisen. Er man på hytta på fjellet velger man gjerne det koksgråe trekket for et mer lunt uttrykk. Slik kan man velge det som passer best til sitt hus, sier Bakke.

Det runde spisebordet er like aktuelt i år som i fjor! Med et tidsriktig uttrykk og slitesterkt materiale kommer dette bordet til å vare lenge. For ekstra komfort ved spisebordet, kan du velge loungestoler med høy rygg.

Hagestol med et hint av luksus

Bakke forteller at for han er det viktig at uteplassen er et lunt og koselig sted med god plass.

– Jeg vil ha følelsen av å sitte i inne-sofaen ute. Da kan man sitte lunt og deilig. Jeg liker at uteplassen er full av myke puter og grønne planter. I tillegg liker jeg å ha ulike områder med sittegrupper tilpasset ulike aktiviteter. Noen kan stå under tak, andre kan stå ute i solen, men det er viktig at uteplassen er tilpasset vær og vind.

På de varmeste dagene er det fantastisk å kunne legge seg ned i en myk solseng eller en daybed under en parasoll.

Det er detaljene som teller

Store planter og blomster i friske farger frisker opp, enten du har hage, terrasse eller en liten balkong. Den klassiske stilen har ofte volumiøse vaser, potter og annet interiør som tar plass og gjør litt ut av seg, og Signature Collection Garden by Halvor Bakke på uteplassen er intet unntak. Unngå for mange elementer på uteplassen, det blir vanskeligere å ta vare på, samtidig som du bruker opp plassen. Et luftig uteområde kan føles friere og mer avslappende. Kolleksjonen har derfor både stoler, spisebord, sofabord og småbord som tar litt plass, men som skaper en tidløs, elegant og innbydende uteplass.  

Se hele SCBYHB-hagekolleksjonen her! 

Shop the Look