Gå til hovedinnhold

Signature Collection Sleeping presenterer Bramskjæra

Signature Collection Sleeping Bramskjæra er designet av interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke. Kontinentalsengen er den ultimate kombinasjonen av unik liggekomfort og nydelig design. 

Halvor Bakke har lenge hatt en drøm om å designe sin egen seng, som en naturlig forlengelse av hans designsamarbeid med Norvigroup og hans Bedtime story - en kolleksjon som består av både sengetøy og dundyner. Med over 10 års samarbeid med Bohus, falt valget naturlig når drømmen skulle komme til virkelighet.

- Det har vært en lang og spennende prosess med Ingeborg Bigum Borgen, kategorisjefen for soverom og Bohus sine dyktige samarbeidspartnere. Sammen har vi vært nyskapende og utviklet en helt unik seng med en fantastisk støtte, komfort og design! Overmadrassen er virkelig noe for seg selv, og her er det benyttet innovativ teknologi som er helt nytt i Norge, forteller Halvor stolt.

Inni overmadrassen ligger det 5.000 micro pocketfjærer, svøpt i de deiligste materialer for å gi deg en helt fantastisk nattesøvn. Følelsen når du legger deg ned på denne sengen er virkelig helt unik. Overmadrassen er håndlaget etter stolte tradisjoner som kun brukes av luksusmerker i dag. Hver eneste rosett er tuftet for hånd, og trekket på overmadrassen er en lekker og svalende damask.

Bramskjæra

Signature Collection Sleeping, Bohus sitt eget øyrike, der hver seng er inspirert og oppkalt etter vakre øyer i Norge, får nå en ny og lekker øy i samlingen! Nemlig designsamarbeidet med Halvor Bakke, Signature Collection Sleeping Bramskjæra. Sengene har fått navnet Bramskjæra, oppkalt etter de mange gode minnene Halvor har fra barndommen på den lille øygruppa utenfor Nevlunghavn. Bramskjæra er både vakker og røff, der den ligger som en bølgebryter omkranset av skjær, svaberg og holmer.

- I barndommen tok pappa oss med på kveldsbad med båten i en ellers travel sommersesong på gården Bakke. Han ga meg en god følelse av omsorg og kjærlighet, akkurat det en seng skal gi deg.

Lekkert sengetøy og ny oppredd seng gir følelsen av hverdagsluksus. Bramskjæra og det nye, eksklusive sengesettet Sir Jacob fra Bedtime Story er en perfekt match.

Bramskjæra er en klassisk drøm, med et rent og tidløst design slik Halvor liker det. For at du skal sove ekstra godt, har vi lagt inn hele 5 lag med høykvalitets pockefjærer og de beste materialer, som gir deg den gode støtten og komforten du trenger for at kroppen din skal hvile natten gjennom. Sengegavlen har identisk vange som ørelappstolen i Signature Collection by Halvor Bakke, som gir sengen en naturlig tilhørighet til møbelkolleksjonen.

- Vi tilbringer 1/3 av livet i senga og selvsagt skal vi sove godt, både hjemme og på hytta, sier Halvor som selv prøver å få minst 7 timer søvn per natt.

Bramskjæra kommer i to tekstiler, Thea og Ina - eksklusivt for denne sengen. Disse kan du få i flere ulike farger. Velg mellom størrelse 160x200, 180x200 og 210x210 cm. I tillegg er det laget en flott sengebenk og nattbord, spesielt designet til Signature Collection Sleeping Bramskjæra.

Fordeler og egenskaper i madrassen

Bramskjæra er en helt unik madrass med til sammen 5 lag pocketfjær, for å gi deg den aller beste nattesøven!

Kontinentalrammen består av 2 lag fjærer som sørger for optimalisert komfort, ekstra stabilitet, redusert partnerforstyrrelse samt ekstra dybdefjæring og demping.

Hovedmadrassen har fått den nyutviklede 7 sone Pocket Respons fjæren, som består av hele 1300 Pocket fjærer i en 180x200 seng. Responsfjæren gir den mest følsomme og best mulige kroppstilpasningen i sengen. Flere fjærer gir også bedre stabilitet og roligere søvn, man sover rett og slett bedre.

Det som gjør Signature Collection Sleeping Bramskjæra til en av de beste sengene i markedet å sove i, skyldes i aller høyeste grad den nyutviklete håndtuftede overmadrassen med hele 5000 små unike micro pocketfjærer i 2 lag. Micro pocketfjærene er svøpt inn med ekstra myk og luftig silikonbasert polyesterfiber for at man skal få en følelse av å sveve eller være vektløs når man ligger i sengen. Alle rosettene er håndtuftet. Kombinasjon av materialene og den håndlagde konstruksjon gir også den beste pusteegenskapen og lufting i overmadrassen. Tekstilet på overmadrassen er i damaskstrikket kvalitet som gir styrke, mykhet og glans.

7 komfortsoner for bedre nattesøvn

Alle sengemodellene fra Signature Collection Sleeping har madrasser bygget opp av SCS Pocket 7 sone teknologi. Det vil si at madrassene gir riktig støtte til hele kroppen uavhengig av din vekt og fasong. Fjærene er ekstra myke i skuldersonen, de gir ekstra støtte i korsryggen og har en balansert hoftesone som gjør at du ligger riktig og avlaster de viktigste delene av kroppen. Det gir deg bedre liggestilling gjennom hele natten! Uansett om du sover på magen, ryggen eller på siden, så vil du sove godt på våre madrasser.

1. Ekstra myk skuldersone

2. Ekstra støtte for korsryggen

3. Valgt fasthet til hoftepartiet

4. Ekstra støtte for kantstabilitet

 

Visste du at alle møbeltekstilene som er brukt på sengene er av høy kvalitet som samtidig er utrolig myke mot huden? Det gir et tidsriktig design, en flott finish og lang holdbarhet! Alle sengene har også en stabiliserende skumboks i sidene som gir støtte i hele liggesonen og reduserer partnerforstyrrelse. Det er svært viktig for få sove godt gjennom hele natten.

Sengen er kanskje det aller viktigste møbelet du har i hjemmet. Det er i sengen du tilbringer absolutt mest av din tid, og denne tiden kan du gjøre helt optimal med en god seng som er tilpasset deg.

Hvis du trenger flere tips til å velge riktig seng, så kan du ta en titt på sengeguiden vår her!