Gå til hovedinnhold

Signature Collection Sleeping presenterer Hitra

Med Hitra får du virkelig god komfort og kult design, til en svært fornuftig pris.

Hitra

Bølgeskvulp har blitt til plask og brak. Fuglene sprer vingene sine og flyr i flokk inn mot furuskogen og myrene. Den nakne lyngen rasler høyt på det store fjellet som raker høyt over sjøen. Men brått snur vinden og solen begynner igjen å varme opp landskapet. Da våkner hun. Og selv om hun kunne ligget i den herlige sengen hele dagen, er kroppen klar for å oppleve den ville naturen.

Hitra kontinentalseng.

Med Hitra får du virkelig god komfort og kult design, til en svært fornuftig pris. Hitra kontinentalseng er bygget opp med 2 lag fjærer med svært gode ergonomiske egenskaper. De 7 komfortsonene gjør at kontinentalsengen følger kroppens former og gir deg svært god liggekomfort tilpasset akkurat din sovestilling. Har du tenkt på at det aller beste med en god natts søvn er følelsen dagen etter? Å føle seg opplagt både i hode og kropp er ikke en selvfølge, men ved å velge en seng som er tilpasset deg og dine behov kan du få kvalitetssøvn natt etter natt! Hitra er virkelig 3 for 1: flott å se på, deilig å ligge i og hyggelig for lommeboken!

Hitra er den eneste av sengene i kolleksjonen som du får både som kontinentalseng, rammeseng, regulerbar seng og vendbar madrass! Hitra kommer i tekstilet Nora og fargen antrasitt. 

Fordeler og egenskaper i madrassen

Madrassen i Hitra kontinental består av to lag med pocketfjærer som gir svært god dybdefjæring og trykkavlastning. Fjærene har også i denne sengen et 7 sone system for å sikre støtte og avlastning der kroppen trenger det. Sengen har en heltre ramme for å sørge for god holdbarhet og god stabilitet. I tillegg har madrassen stabiliserende skumboks i alle sidene, som gir ekstra god støtte i hele liggesonen. Softflex overmadrassen består av comfortskum som gir god ventilasjon, spenst og holdbarhet. Tekstilet er allergivennlig. 

7 komfortsoner for bedre nattesøvn

Alle sengemodellene fra Signature Collection Sleeping har madrasser bygget opp av SCS Pocket 7 sone teknologi. Det vil si at madrassene gir riktig støtte til hele kroppen uavhengig av din vekt og fasong. Fjærene er ekstra myke i skuldersonen, de gir ekstra støtte i korsryggen og har en balansert hoftesone som gjør at du ligger riktig og avlaster de viktigste delene av kroppen. Det gir deg bedre liggestilling gjennom hele natten! Uansett om du sover på magen, ryggen eller på siden, så vil du sove godt på våre madrasser.

1. Ekstra myk skuldersone

2. Ekstra støtte for korsryggen

3. Valgt fasthet til hoftepartiet

4. Ekstra støtte for kantstabilitet

 

Hitra rammeseng

En rammeseng er en komplett seng, som leveres i smalere bredder enn kontinentalsengen. Den oppleves gjerne litt fastere, er litt lavere og svært plasseringsvennlig. Denne sengen er perfekt for ungdommen, gjesterommet eller andre som trenger sin egen lille øy!

Hitra regulerbar seng

En regulerbar seng kan både gi følelse av luksus i hverdagen og lindre helseplager! I tillegg til den gode Hitra-komforten, har denne sengen mulighet for å heve og senke hode -og fotende. Hvorfor ikke krype opp i sengen med en god bok og lese til søvnen kaller..?

Visste du at alle møbeltekstilene som er brukt på sengene er av høy kvalitet som samtidig er utrolig myke mot huden? Det gir et tidsriktig design, en flott finish og lang holdbarhet! Alle sengene har også en stabiliserende skumboks i sidene som gir støtte i hele liggesonen og reduserer partnerforstyrrelse. Det er svært viktig for få sove godt gjennom hele natten.

Se hele Signature Collection Sleeping-kolleksjonen her!