Gå til hovedinnhold

Signature Collection Sleeping presenterer Lindøy

Sengen Lindøy er kolleksjonens luksuriøse toppmodell og synonymt med den ypperste kvalitet! 

Blant høyt gress og busker med fristende bær, snirkler en liten sti seg, lett og forsiktig. I det fjerne kan lyden av en båtmotor høres, og av og til lyden av sjø som beveger seg, mennesker som plasker og ler. Men alt dette hører hun ikke fra sengen. For hun sover, tungt og godt.

Lindøy – når kun det aller beste er godt nok! Lindøy kontinentalseng er toppmodellen og den mest luksuriøse sengen i Signature Collection Sleeping. Fargene og de myke teksturene er inspirert av øylandskapet. Her møtes lekker design, vakre tekstiler og den ypperste kvalitet, og gir deg en helt unik opplevelse – både i våken tilstand og i dyp søvn. Her har virkelig det estetiske stått i høysetet for både valg av tekstiler, design og de lekre sort bena. Den luksuriøse overmadrassen, SCS 5, har en kjerne av Cloud latex med silikonbasert fiber i vatteringen for den helt unike komfortfølelsen. Vi har kalt fjærene «Serenity» som kan oversettes med sinnsro eller en opphøyd følelse. Det sier alt om hva vi ville med denne sengen.. den gir en følelse av å sove på en sky! Da er det enkelt å sove gjennom lydene av en varm sommerdag. Test den i et av våre varehus!

Lindøy kommer i det myke tekstilet Leah. Velg blant tre ulike farger; Leah sand, Leah antrasitt og Leah creme.

Lindøy i Leah sand.

Lindøy i Leah antrasitt.

Lindøy i Leah creme. 

Fordeler og egenskaper i madrassen

Lindøy har fire lag med pocketfjærer som gir en unik og sensasjonell dybdefjæring og trykkavlastning. Serenety pocketfjærene er 18 cm høye for å øke komforten, samt for å kunne tilpasse seg deg og gi deg den støtten du trenger gjennom natten. I tillegg består madrassen av ytterligere 25 cm pocketfjærer for ekstra god stabilitet og dybdefjæring. SCS 5 overmadrassen som følger med sengen består av Cloud latex, som gir en unik ergonomisk tilpasning, god fleksibilitet og spenst. Latex gir overlegent god ventilasjon og svært god holdbarhet. Tekstilene er møbeltekstil av høy kvalitet som er myke mot huden, gir sengen et tidsriktig design, flott finish og lang holdbarhet. Sengen har en stabiliserende skumboks i sidene som gir støtte i hele liggesonen og reduserer partnerforstyrrelse i løpet av natten. Med Lindøy svever du på en sky hver natt!

7 komfortsoner for bedre nattesøvn

Alle sengemodellene fra Signature Collection Sleeping har madrasser bygget opp av SCS Pocket 7 sone teknologi. Det vil si at madrassene gir riktig støtte til hele kroppen uavhengig av din vekt og fasong. Fjærene er ekstra myke i skuldersonen, de gir ekstra støtte i korsryggen og har en balansert hoftesone som gjør at du ligger riktig og avlaster de viktigste delene av kroppen. Det gir deg bedre liggestilling gjennom hele natten! Uansett om du sover på magen, ryggen eller på siden, så vil du sove godt på våre madrasser.

1. Ekstra myk skuldersone

2. Ekstra støtte for korsryggen

3. Valgt fasthet til hoftepartiet

4. Ekstra støtte for kantstabilitet

 

Har du tenkt på at det aller beste med en god natts søvn er følelsen dagen etter? Å føle seg opplagt både i hode og kropp er ikke en selvfølge, men ved å velge en seng som er tilpasset deg og dine behov kan du få kvalitetssøvn natt etter natt!

Les om alle sengene i Signature Collection Sleeping her.