Gå til hovedinnhold

Signature Collection Sleeping presenterer Sandø

Sengen Sandø måler seg med luksusmodellen Lindøy, både når det kommer til egenskaper, kvalitet og design!

Sandø

Slipte rullesten blir jevnlig dunket i den salte sjøen som slår lett inn mot land. Sandstrendene forblir tørre og glødende. Det er her hun ligger og drømmer. For selv om sanden varmer kroppen, lengter hun etter den store, deilige sengen hjemme.

Sandø måler seg med luksusmodellen i kolleksjonen, Lindøy, både når det kommer til egenskaper, kvalitet og design! Et smykke for øyet og en drøm for nattesøvnen din. Med Sandø får du utsøkt kvalitet i alle materialer, og overtruffen søvnkomfort. Sandø er mer enn en seng – det er en ladestasjon! Her får du en seng som støtter kroppen din perfekt og gir deg god søvn i mange år fremover. Sandøs design er inspirert av øyen med samme navn, med sine glatte svaberg og myke og varmende strender. Tekstilet er mykt og deilig, og skal være like godt å ta på som den fineste sandstrand. Drøm deg bort, sov godt og våkne utvilt og ladet opp for en ny dag! Sandø kommer i det nydelige tekstilet Sara. Velg mellom tre ulike farger; Sara beige, Sara grå og Sara antrasitt.

Sandø i Sara beige

Fordeler og egenskaper i madrassen

Sandø består av hele tre lag Pocketfjærer, hvor hovedmadrassen består av Contura Pocket fjærer i 15 cm høyde. Også denne madrassen har et 7 sonesystem som gir ulike inndelinger for støtte og avlastning. Dette er en helt ny teknologi innenfor pocketfjærer i madrasser, og gir kroppen en ekstra følsom tilpasning til madrassen. Med et mer følsomt og adaptivt fjærsystem får du bedre avlastning og støtte når du sover. Den største forskjellen mellom egenskapene i madrassene på Lindøy og i madrassene på Sandø, er at Sandø har en fastere komfort og ikke er en like høy seng som Lindøy. Kom gjerne å prøveligg i et av våre varehus for å kjenne forskjellen og hva som passer deg.

Sandø har en Cloud latex overmadrass som gir en helt unik ergonomisk tilpasning og høy komfort. I tillegg har sengen latex stopning i madrassen for god ventilasjon, spenst og holdbarhet. 

7 komfortsoner for bedre nattesøvn

Alle sengemodellene fra Signature Collection Sleeping har madrasser bygget opp av SCS Pocket 7 sone teknologi. Det vil si at madrassene gir riktig støtte til hele kroppen uavhengig av din vekt og fasong. Fjærene er ekstra myke i skuldersonen, de gir ekstra støtte i korsryggen og har en balansert hoftesone som gjør at du ligger riktig og avlaster de viktigste delene av kroppen. Det gir deg bedre liggestilling gjennom hele natten! Uansett om du sover på magen, ryggen eller på siden, så vil du sove godt på våre madrasser.

1. Ekstra myk skuldersone

2. Ekstra støtte for korsryggen

3. Valgt fasthet til hoftepartiet

4. Ekstra støtte for kantstabilitet

 

Alle møbeltekstilene som er brukt på sengene er av høy kvalitet, som samtidig er utrolig myke mot huden. Det gir et tidsriktig design, en flott finish og lang holdbarhet! Alle sengene har også en stabiliserende skumboks i sidene som gir støtte i hele liggesonen og reduserer partnerforstyrrelse. Det er svært viktig for få sove godt gjennom hele natten.

Visste du at kontinentalsengen er den mest populære sengetypen i Norden? Kategorisjef for soverom, Ingeborg Bigum Borgen, kan fortelle at dette er på grunn av komforten.

– En kontinentalseng gir deg to tykke madrasser som har både den beste stabiliteten, slik at du ikke blir forstyrret av partneren din, og den beste trykkavlastningen. Et stort pluss er det også at du slipper sprekken mellom madrassene!

Se hele Signature Collection Sleeping kolleksjonen her!