Gå til hovedinnhold

Signature Collection Sleeping presenterer Herøy

Sengen Herøy gir deg enkel og tidløs design, med fantastisk liggekomfort til en svært god pris.

Herøy

De kritthvite strendene kan ses i det fjerne, men akkurat her farger de glattskurte svabergene landskapet og lukten av havet gir en søt duft inne på soverommet. For selv om de flere tusen øyene står klare til å entres, med de "Syv søstre" som tilskuere og det krystallklare vannet frister til et bad, så vil hun nyte den fortryllende naturen fra sengen, om bare for en liten stund til.

Herøy er en nordisk drøm! Med sitt enkle og tidløse design i den fine nordiske stilen, får du også fantastisk liggekomfort til en svært god pris. Som øya Herøy, er også denne kontinentalsengen virkelig verdt litt ekstra oppmerksomhet. Herøy gir deg det du trenger for en god natts søvn! Sengen tilpasser seg din kropp og gir deg den støtte og avlastning du trenger, slik at du kan våkne uthvilt og være klar for en ny dag med en kropp som har fått den restitusjonen og hvilen den behøver. I en travel hverdag er det helt nødvendig med en god ladestasjon for å hente seg inn igjen! 

Herøy kommer i tekstilet Katja og i to ulike farger; Katja creme og Katja antrasitt. Velg mellom størrelse 150x200 og 180x200.

Herøy i Katja creme

Fordeler og egenskaper i madrassen

Herøy består av to lag pocketfjærer som gir god dybdefjæring og trykkavlastning. Den doble fjæringen gir også god stabilitet i madrassen. Herøy har en overmadrass laget av latex, som er støpt i form for en fastere komfortfølelse. Latex gir god fleksibilitet og spenst, samt god ventilasjon og lang holdbarhet. I denne prisklassen er det svært bra å få en seng med latex i overmadrassen! 7-sonesystemet støtter deg ekstra rundt korsryggen og ved endene for god kantstabilitet. Skuldersonen er ekstra myk for å virke avlastende mot skulderleddet, og du kan velge hvilken fasthet du ønsker på madrassen til hoftepartiet. Fjærene er 15 centimeter høye, som gir en god kroppstilpasning. Prøve ligg Herøy i et av våre varehus!

7 komfortsoner for bedre nattesøvn

Alle sengemodellene fra Signature Collection Sleeping har madrasser bygget opp av SCS Pocket 7 sone teknologi. Det vil si at madrassene gir riktig støtte til hele kroppen uavhengig av din vekt og fasong. Fjærene er ekstra myke i skuldersonen, de gir ekstra støtte i korsryggen og har en balansert hoftesone som gjør at du ligger riktig og avlaster de viktigste delene av kroppen. Det gir deg bedre liggestilling gjennom hele natten! Uansett om du sover på magen, ryggen eller på siden, så vil du sove godt på våre madrasser.

1. Ekstra myk skuldersone

2. Ekstra støtte for korsryggen

3. Valgt fasthet til hoftepartiet

4. Ekstra støtte for kantstabilitet

 

Tekstilene på alle sengene i kolleksjonen er møbeltekstil av høy kvalitet som er myke mot huden, gir sengene et tidsriktig design, flott finish og lang holdbarhet. Sengene har en stabiliserende skumboks i sidene som gir støtte i hele liggesonen og reduserer partnerforstyrrelse i løpet av natten. 

Visste du at det er anbefalt å sove 7-9 timer per natt, men at kvaliteten på søvnen er vel så viktig som timene man sover? Nettopp derfor er det viktig med en kvalitetsseng! 

Se alle sengene i Signature Collection Sleeping-kolleksjonen her.