Gå til hovedinnhold

Signature Collection Sleeping presenterer Vega

Vega er kvalitetsseng i midtre prisklassen, som gir deg mye for pengene.

Vega

Omringet av fuglekvitter står hun i fjæra og lytter. Tiden står stille et øyeblikk. Solen lyser fortsatt opp sommernatten og varmer de bare skuldrene hennes. Havet glitrer under henne, som i en dyp og deilig drøm. Hun våkner så vidt, men sovner raskt tungt i den store sengen.

Vega er en kvalitetsseng i den midtre prisklassen, med super kvalitet og lekkert design til en fin døgnpris. Akkurat som øya Vega, vil også kontinentalsengen gi deg etterlengtet hvile, avslapning og ro. Den vakre antrasittfargen på sengen er inspirert av fargen skjær får når hav møter land. For at du skal sove ekstra godt, har vi lagt inn 3 lag med pocketfjærer som gir deg den gode støtten og komforten du trenger for at kroppen din skal hvile natten gjennom. Sammen med overmadrassen av cloudtex er søvnen sikret i lang tid fremover – til en veldig god pris! Vega kommer i tekstilet Emilie, i to ulike farger; Emilie antrasitt og Emilie champagne. Sengen får du i størrelsene; 150x200, 160x200, 180x200 og 180x210.

Se alle sengene i Signature Collection Sleeping-kolleksjonen her!

Fordeler og egenskaper i madrassen

Vega er bygget opp av Basic Pocket 7 sonesystem med 15 centimeters høyde. Madrassen består av hele 3 lag pockefjærer, som er ganske enestående på dette prisnivået. Basic er et nytt fjærsystem med svært gode ergonomiske egenskaper, som tilpasser seg alle kroppstyper og fasonger og gir god stabilitet. Basic Pocket kan faktisk måle seg med andre tekniske fjærsystemer som ligger i et dyrere prissjikte. Overmadrassen er lager av bomull/Percale tekstil og er bestandig mot midd, kjerne av cloudtex gir deg en mykere komfort og følelsen av å sveve. Cloudtex gir god fleksibilitet og spenst, og samtidig svært god ventilasjon og lang holdbarhet.

7 komfortsoner for bedre nattesøvn

Alle sengemodellene fra Signature Collection Sleeping har madrasser bygget opp av SCS Pocket 7 sone teknologi. Det vil si at madrassene gir riktig støtte til hele kroppen uavhengig av din vekt og fasong. Fjærene er ekstra myke i skuldersonen, de gir ekstra støtte i korsryggen og har en balansert hoftesone som gjør at du ligger riktig og avlaster de viktigste delene av kroppen. Det gir deg bedre liggestilling gjennom hele natten! Uansett om du sover på magen, ryggen eller på siden, så vil du sove godt på våre madrasser.

1. Ekstra myk skuldersone

2. Ekstra støtte for korsryggen

3. Valgt fasthet til hoftepartiet

4. Ekstra støtte for kantstabilitet

 

VEGA REGULERBAR SENG

Muligheten til å heve og senke hode -og fotenden kan både gi en følelse av luksus i hverdagen og lindre helseplager, noe du får i en regulerbar seng! I tillegg gir Vega-komforten den søtten og stabiliteten en trenger for å sove godt.

Fordeler og egenskaper i madrassen

Vega regulerbar er bygget opp av Basic Pocket 7 sonesystem med 15 centimeters høyde. Madrassen består av hele 2 lag pockefjærer, som er ganske enestående på dette prisnivået. Basic er et nytt fjærsystem med svært gode ergonomiske egenskaper, som tilpasser seg alle kroppstyper og fasonger og gir god stabilitet. Basic Pocket kan faktisk måle seg med andre tekniske fjærsystemer som ligger i et dyrere prissjikte. Overmadrassen er laget av latex som er støpt i form for en fastere komfortfølelse. Latex gir ogd fleksibilitet og spenst, og samtidig god ventilasjon og lang holdbarhet.

Visste du at alle møbeltekstilene som er brukt på sengene er av høy kvalitet som samtidig er utrolig myke mot huden? Det gir et tidsriktig design, en flott finish og lang holdbarhet! Alle sengene har også en stabiliserende skumboks i sidene som gir støtte i hele liggesonen og reduserer partnerforstyrrelse. Det er svært viktig for få sove godt gjennom hele natten.

Sengen er kanskje det aller viktigste møbelet du har i hjemmet. Det er i sengen du tilbringer absolutt mest av din tid, og denne tiden kan du gjøre helt optimal med en god seng som er tilpasset deg. 

Hvis du trenger flere tips til å velge riktig seng, så kan du ta en titt på sengeguiden vår her!