Gå til hovedinnhold

Style sengen med fargerike sengesett

Vi viser deg 3 senger med 3 ulike uttrykk. 

En seng av blåtoner

Nytt sengetøy er en enkel og fin måte å friske opp soverommet på. Bruk tekstilene til å skape det uttrykket du ønsker, og style sengen helt etter din personlige stil. 

For den fantastiske hotellfølelsen bruk også sengegavl. Det hever det visuelle inntrykket og komforten flere hakk. Så gjelder det å finne ut hva man liker. Hvor mange puter skal du ha i sengen? Holder det med en pute eller vil du ha litt luksus med hotellpute og flere pynteputer?

Her er det ingen regler, og man kan leke så mye man vil med størrelser, fasonger og farger. 

For å skape en balanse kan man velge en fargetone og jobbe seg ut fra den. En palett av blåtoner ser nydelig ut, selv om størrelsen, formen og mønsteret er ulike. Blåtonen er den som går igjen og som harmonerer de ulike delene i sengen. Gjør sengen enda mykere og iøyenfallende med et sengeteppe eller sengeoverkast.

En seng av behagelige jordtoner

Fargetonene i sengen til høyre gir et annet inntrykk. Den beige sengen matcher putene og sengeteppet. Den samme fargen går igjen i rutene på sengesettet og skaper en rolig og behagelig balanse.

Jordtonene gir et koselig, landlig preg på soverommet. 

I motsetning til sengen av blåtoner som fremstår mer tilfeldig stylet, er tekstilene i denne sengen mer symmetriske og ingenting ser tilfeldig ut. Noen liker å ha symmetri, mens andre vil ha et mer tilfeldig uttrykk. Hva liker du best?

En seng av varme toner

Hvor mange puter får du plass til i sengen? En myk og innbydende seng gjør det å legge seg til en drøm. Kanskje du liker å bruke sengen til å lese på kvelden, spise frokost eller se på film? Da er det herlig å ha god støtte i ryggen, omfavnet av myke puter.  

I denne sengen er det de varme tonene som får skinne. Sengesettet i fargen blush gir et spennende uttrykk og matcher fint med sengesettet med prikket mønster. Sengeteppet i fargen cognac er et fint tilskudd til den varme fargepalletten, der fargen går igjen i Kathrine Sørland-puten. Selv om mange ulike puter og tekstiler er brukt, blir ikke inntrykket rotete - fargetonene harmonerer og skaper en rolig atmosfære.