Gå til hovedinnhold

Skap til 3 ulike stiler – La oppbevaringsmøblene matche din stil

Et skap kan du få i ulike materialer og farger, men hvilke skap vil matche din stil best? La deg inspirere av optimale skap for tre ulike stiler her.

Det skal være en morsom og positiv opplevelse å finne frem til møblene som passer til det interiøret som du vil ha hjemme hos deg selv. Det har kanskje vært grei skuring å finne sofaen som harmonerer med stuebordet eller den riktige kombinasjonen av spisebord og stoler, men så kommer du til den potensielle kneika, nemlig oppbevaringsmøbelet!

Det er ingen tvil om at oppbevaring er en nødvendighet i de aller fleste møblerte hjem der vi gjerne har litt mer ting enn det fornuften tilsier at vi bør. Og dessuten er det veldig praktisk å kunne ha et skap, et vitrineskap eller en skjenk stående rett ved spiseplassen i stedet for å oppbevare middagsserviset og glassene i kjøkkenskapet.

Men det kan være en utfordring å finne oppbevaringsmøbler som passer til interiørstilen for øvrig. Ja, det går selvsagt an å slå seg til ro med noe som verken er fugl eller fisk, men det optimale er å få inn noe som er med på å bygge opp looken i stedet for å vanne den ut.

Enig? Vel, la oss da vise deg noen av de flotte alternativene som du finner hos Bohus.

Det er naturlig å ta utgangspunkt i de tre populære stilene nordisk, klassisk og rustikk.

 

 

Skovby vitrineskap i hvitoljet eik har slanke metallben med satin-finish.

 

 

Alle møblene fra Skovby er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer.

 

Skap som matcher en nordisk, klassisk og rustikk stil 

Dersom du går for det enkle og stramme nordiske uttrykket, er naturlige materialer, lyse farger og rene linjer viktige stikkord.

Den danske møbelprodusenten Skovby, som Bohus er eneforhandler for her til lands, har nylig lansert et vitrineskap som passer perfekt i denne stilen. Den romslige dimensjonen lover godt for oppbevaringskapasiteten, likevel føles skapet lett og elegant takket være designet og den hvitoljede eikefineren.

 

 

Everett Skap i svartlakkert eik med svarte ben i metall og store glassdører som gjør det enkelt å ha oversikt over innholdet i skapet.

 

 

Everett Vitrineskap med enkle detaljer og rene linjer. 

 

Dersom du ønsker en fin kontrast til ditt lyse nordiske interiør litt drama, er oppbevaringsserien Everett å få i sort i tillegg til trehvitt. Everett skap i heltre og metall finnes både med og uten glass i dørene, og kommer med ben i ulike høyder.

 

 

Rocca Skap er et tidløst skap i nordisk stil med overflate i hvitpigmentert og mattlakkert eik og eikefiner. 

 

 

For dem som ønsker en helhetlig stil, finnes det også spisebord og stoler i samme serie.

 

Et tredje alternativ er Rocca skap i hvitpigmentert og lakkert eik. Et møbel som lett glir inn i et nordisk interiør med sitt formspråk som minner om 50- og 60-tallets designklassikere.

 

 

Spisestueserien Alexandra har en klassisk eleganse som også preger vitrineskapet i serien

 

 

Med 2 meter i høyde blir skapet et blikkfang i rommet, så fyll hyllene med vakre gjenstander som tåler å ses på.

 

For deg som har en klassisk stil hjemme, anbefaler vi å ta en kikk på vitrineskapet i spisemøbelserien Alexandra. Elegant, harmonisk og med fine detaljer i utformingen. Vitrineskapet har en selvfølgelig plass i spisestuen fylt med servise og vakre glass, men kan også ta seg bra ut i lesekroken med hyllene fylt av godt lesestoff.

 

 

Signature Collection by Halvor Bakke er en gjennomført serie der oppbevaringsmøblene matcher uttrykket til resten av møblene.

 

 

Skjenken fra Signature Collection by Halvor Bakke skjuler innholdet bak solide tredører, mens benkeplaten er et fint sted for å lage stilleben av vakre gjenstander.

 

Skjenken fra Signature Collection by Halvor Bakke har også et klassisk uttrykk, med et enkelt og tidløst design som passer flott inn både i den gamle sveitservillaen på landet så vel som den borgerlige byleiligheten. Finnes i både hvitoljet eik og ask.

 

 

Heltre villeik og med gråoljet finish gir Zermatt vitrineskap et røft og solid preg.

 

 

Dette er et kvalitetsmøbel med fine detaljer som du har glede av i mange år fremover

 

Den rustikke stilen er generøs, røff og naturlig, og veldig populær både for hytte og hjem. Zermatt Vitrineskap har den sjarmerende uvørne og solide stilen som hører hjemme i et rustikt interiør, og er praktisk inndelt med fire skuffer i underkant av vitrineskapet.

 

 

Stone-serien kan skreddersys etter dine ønsker, og finnes i en rekke ulike farger, størrelser og strukturer. 

 

 

Her er Stone Skjenk vist i en gråbrun variant med soft cracks-finish på treverket og understell i industristål.

 

Også Stone skjenk har det patinerte preget som er karakteristisk for denne looken, og er med på å gi interiøret den lune atmosfæren som er så behagelig å oppholde seg i.

Lyst til å se på flere oppbevaringsmøbler? Her er hele Bohus-sortimentet innen oppbevaring for stue og spiseplass!