Gå til hovedinnhold

Få et vakkert middagsbord til jul!

Trenger du inspirasjon til borddekking? Vi har stylet et middagsbord på tre forskjellige måter for å vise hvordan du kan gjøre bordet full av julestemning, og fortsatt stilfullt.

25 OKTOBER 2018

Elegant jul

Sett frem ditt fineste servise og puss bestikket skinnende rent! Glass med stett gir en følelse av luksus. Bordekkingen behøver ikke å ha røde elementer for at julestemningen skal dukke opp. Med en hvitbase kan uttrykket bli både elegant og lekkert. Lerk Winter- serviset har fine detaljer i sølv med snøkrystaller som går igjen i skål, kopp, tallerken og middagstallerkenen. Dekorer med vinterens grønne planter som grankvister og hvite blomster. Lykter i frostet hvitt glass setter stemningen på bordet og bidrar til lys og varme. Pynt gjerne bordet med juletrekuler som står i stil med borddekkingen. For eksempel Himmel på Jord julekule med søvdetaljer. 

Tradisjonell jul

Ta i bruk naturen ute. Hent inn kongler, mose og granbar for dekorasjon på bordet. Kongler kan legges løst utover, samles i glassvaser, eller som pynt i et liten blomsteroppsats. Ta i bruk servietter i lin eller bomull for å skape den landlige og koselige stemningen, og pynt med en rød julestjerne. Fyll de med grankvister eller blomster. Også her har vi brukt juletrekuler som dekorasjon på bordet.

Stemningsfull jul

Bruk gjerne mørkere farger på bordet! Lerk serviset  med mørke kanter gir et helt spesielt uttrykk. Sammen med Skyline- og Rocks stormlyktene med stemningsfulle telys blir bordet vakkert. Pynt med en større lerkekvist som den kunstige silkeblomsten på bordet og dekorer med lysende juletrepynt. 

Få et stilfullt middagsbord til jul!