Gå til hovedinnhold

Slik dekker du bordet til jul på 3 ulike måter

Skap det ekstra koselig rundt de mange julemiddagene med et nydelig dekket bord. Les våre tips!

1. Rustikk og stemningsfull

Tenker du på julen som hyggelig og lun, med innslag fra naturen? Da er den rustikke stilen hos Bohus perfekt for deg. Borddekkingen er litt bohemsk, med bruk av granbar, kongler og linservietter. Kombiner med flotte champagneglass og tenn skinnende lykter i sotet glass. Bruk gjerne det sorte serviset og mykne opp uttrykket med åpne flammer og sorte juletre. 

2. Nordisk og elegant

Tenker du på julen som lett, lys og skandinavisk? Da er den nordiske stilen noe for deg. Interiøret er enkelt og lunt – perfekt til innslag fra nordisk natur, som kongler, brisk og granbar.

Dekk bordet med forskjellige glass og servisedeler. Det tilfeldige uttrykket har blitt populært, også når det gjelder borddekkingen. Dekk på etter innfallsmetoden - det skaper både liv og sjel til julemiddagen.

3. Klassisk og nostalgisk

Tenker du på julen som klassisk, med hvitt, grønt og gull? Da er den klassiske stilen hos Bohus perfekt for deg. Interiøret er vakkert og sobert, med dekketallerkener i metall. Kombiner med myke tekstiler og sotet glass, og nyt den tidløse atmosfæren.

Snøhvitt, lett og elegant! Du kan få den lette, deilige følelsen av nysnø ved å dekke bordet med lette tekstiler, lyse toner og grønne hint fra naturen utenfor. En hvit duk i lin setter basen for borddekkingen. Velg det hvit og nostalgiske serviset og sørg for at det er nok med glass på bordet! En litt mer spennende variant av bordbrikke er å bruke skjærefjøler. Detaljer av tre tilføyer mykhet til bordet. Pynt med hvite blomster for å få det klassiske uttrykket.