Gå til hovedinnhold

Slik innreder du spiseplassen på hytta

Vi viser deg én spisestue innredet på 4 ulike måter! 

27 FEBRUAR 2020

Vi nordmenn elsker hyttene våre! Ettersom nordmenn reiser oftere på hytta enn tidligere, har det blitt viktigere at hytta gjenspeiler stilen og innredningen hjemme. Trenden viser at hytteinnredningen blir mer og mer lik hjemmeinnredningen. Men, hytta på fjellet skal tradisjonelt gjerne være varmere og koseligere enn hjemmet vårt. Vi viser deg hvordan du kan innrede spiseplassen på hytta!

1. Rustikk spisebord med spisestoler i velour

Innredningen av spiseplassen på hytta, er ikke nødvendigvis så ulik innredningen hjemme. Det viktigste er kanskje at alle får plass rundt bordet. Det betyr at spisebordet må være stort nok! Dalarna spisebordet i røykfarget eik passer perfekt inn i den rustikke stilen på hytta. Med mulighet for å kjøpe tilleggsplater kan du få plass til hele familien. Bryt opp med lekre spisestoler i oransje velour! Å blande ulike stiler gir et spennende uttrykk. 

2. En landlig og komfortabel spiseplass

Den rustikke stilen er alt fra et industrielt uttrykk til landlig eleganse. Stilen er generøs og ujålete og materialer som ubehandlet treverk og skinn er gjengangere, sammen med varme metaller og stein. Fargepaletten er varm og lun, og gir et sjarmerende og koselig preg. Den perfekte stilen for deg som liker en røff, enkel og naturlig stil på hytta! Garda spisestolene gir det landlige preget sammen med det robuste spisebordet. Med sin høye rygg og myke sete gir de svært god sittekomfort. Calgary spisebordet kan fås med tilleggsplater, som gjør at du kan få plass til enda flere rundt bordet. Perfekt når hele familien samles, eller når du får gjester på besøk. 

3. Sort er supertrendy på spiseplassen

Våre trendeksperter har vært på interiørmesser rundt om i verden, og kan nå med sikkerhet si at sort har kommet for å bli på spiseplassen! Sorte spisebord, spisestoler, skap og skjenker - nå er alt lov, og skal du være trendy kan alt være sort! Michelle spisestolene har elegante linjer med et mykt, sort sete og rygg i velour. De kan vippes bakover når du lener deg godt til rette, som gjør de svært behagelige, selv etter en lang kveld med middag og spill på hytta. 

4. Runde spisebord er perfekt til hytta

Det runde spisebordet er den ultimate sosiale settingen for å sørge for at alle føler seg inkludert. Uten kanter og endeparti blir alle sittende like sentralt, og dermed er det enklere å involvere samtlige i en samtale. Smokey spisebordet har en fot plassert på midten under bordplaten, slik at man unngår bordben som kommer i veien og gjør det ubehagelig å sitte. Denne typen bord det enklere å få plass til en ekstra gjest rundt bordet.

Et stort antall elementer og pyntegjenstander kan fort gi følelsen av at det er rotete på hytta, og er det noe som ikke skaper ro og avslapning så er det nettopp rot. Velg derfor interiør som vaser, lykter og krukker som er store i volum - da lar du de få pyntegjenstandene skinne.