Gå til hovedinnhold

Slik skaper du ekte påskestemning

Hvordan skal du nyte fridagene? For deg som har hytte er kanskje svaret selvsagt, men for deg som skal være hjemme er det minst like viktig og få det koselig for å skape skikkelig påskestemning. 

 

I påsken har man mer tid til ting man har lyst til, som å slappe av og sove ekstra lenge. Soverommet kan gjøres avslappende med varme toner, myke puter og varme ullpledd. Bruk gjerne flere puter i ulike størrelser og farger for å få en innbydende seng. Saueskinn i kombinasjon med bomull- og ulltekstil gir den fine, rustikke følelsen. 

Ta deg tid til å nyte påskefrokosten

Hvordan er din påskefrokost? Mange lager gjerne noe ekstra godt til frokost i påsken, der egg er det aller viktigste. Med mye godt på bordet og en behagelig og stor nok spiseplass kan du nyte morgenen sammen med familien. Signature 1500 spisestolene er elegante med god komfort og støtte i ryggen. Med myke stoler og et stort spisebord kan man sitte lenge, ta seg god tid og kose seg med påskefrokosten.

Bildene under er tatt i en fantastisk hytte i Uvdal bygget av Harald Rønneberg og Halvor Bakke og er møblert i klassisk stil med Signature Collection by Halvor Bakke

Kos deg i hytteveggen

Etter en god og lang frokost er du både opplagt og full av energi til dagens aktiviteter. Hvilke påsketradisjoner har du? Er man på hytta på fjellet vil man kanskje nyte solen i skisporet eller i hytteveggen med en stor kopp kaffe. Enten man maler på egg, leter etter påskeharen eller arrangerer påskerenn, er det fint å ha et sted man kan slappe av ute i frisk luft.

Nyt de sene kveldene

Etter lange dager på ski i løypa, påskeegg-jakt med barna eller lange gåturer som du ellers ikke har tid til, føles det ekstra deilig å kunne nyte kvelden. Enten man liker påskenøtter, spille spill, eller lese en god bok er det viktig med et fint samlingspunkt i stua. Sofaen skal gjerne ha god plass til hele familien, være behagelig og samtidig være flott å se til.

Under ser du hvordan sofakroken på hytten kan møbleres i klassisk stil. Møbler av stort volum som tar litt plass sammen med store puter og vaser gir et tidløst uttrykk. 

Shop the Look