Gå til hovedinnhold

Slik skaper du et lekkert inngangsparti

Gi huset ditt et henrivende førsteinntrykk med et lekkert inngangsparti. Her får du tipsene og triksene som gir gjestene dine en stilfull velkomst når de kommer til inngangspartiet ditt.

Husets inngangsparti er det første du møter når du kommer hjem. Det er også det første gjestene dine ser når de kommer på besøk. Inngangspartiet setter tonen for hjemmet ditt. Med noen enkle grep kan du oppgradere inngangspartiet og gi huset ditt det førsteinntrykket det fortjener.

Blomster og planter i inngangspartiet

Rikelig med planter og blomster er en selvfølge i et hvert inngangsparti med respekt for seg selv. Skap et frodig og innbydende inngangsparti med planter i store potter og blomsterkasser med lekre blomster. Har du et entrétak kan du henge planter fra taket i hengepotter. Det gir inngangspartiet et ekstra løft. Syns du det er stress å pleie blomster og planter, så kan kunstige planter og silkeblomster være tingen for deg. De kan stå ute hele året og krever lite vedlikehold. Du kan enkelt skape et grønt inngangsparti med gresssilkeblomster og peperomiasilkeblomster. De er begge svært naturtro og flotte planter som vil pryde inngangspartiet ditt.

Lykt og lys

God belysning er også en nødvendighet i inngangspartiet. Først og fremst er det viktig å lyse opp trappen og døren, slik at du enkelt kan låse opp døren uten å famle i mørket etter nøkkelhullet. Når du får gjester, kan du skape en inviterende stemning med noen velplasserte lykter med levende lys som lyser opp trappen og inngangspartiet.

Møbler til inngangspartiet

Det er ingenting i veien for å gjøre inngangspartiet til et sted hvor du kan nyte morgenkaffen eller aftensolen. Setter du en benk utenfor får du både avlastning for tunge poser, en mulig ventebenk for de som er klare til å dra før alle andre og en benk til å nyte morgenstunder i sola. Har du et stort inngangsparti med platting foran huset, kan du også innrede med et bord og noen stoler. Lag et koselig hjørne med saueskinn, gode puter og pledd. Slik får du et ekstra koselig og lekkert inngangsparti som innbyr til selskapeligheter både ute og inne i huset. Kom innom din nærmeste Bohus og se vårt store utvalg av interiør og møbler til inngangspartiet.