Gå til hovedinnhold

Sofa i tre ulike prisklasser

 Les våre tips til å finne sofaen som matcher ditt budsjett.

Sofa under 10 000 kr

Rimelige sofaer passer perfekt til mindre leiligheter, kjellerstuer, gjesterom og hybler. De fleste av sofaene i denne prisklassen er smale og nette, som gjør de svært arealeffektive. Finn sofaen som passer din stil blant vårt store utvalg! Du kan velge blant et stort utvalg farger og tekstiler på de aller fleste av våre sofaer. Her får du rimelige sofaer av god kvalitet! 

Sofa mellom 10.000 og 15.000 kr

I denne prisklassen er det hensiktsmessig å vurdere hva du skal vektlegge. Er det komfort du setter aller høyest, kan du få en sofa med svært god komfort i denne prisklassen. Er det en stor hjørnesofa du trenger, med plass til familie og venner, så kan du også finne en sofa som dekker dette behovet. Husk at sofaen skal du ha en stund, så tenk også på hva du måtte trenge om noen år frem i tid. 

Sofa over 15 000 kr

For å få en sofa av aller beste kvalitet, som skal vare lenge og som tåler en støyt, så lønner det seg å gå opp i pris. Her finner du mange valgmuligheter når det kommer til størrelse og design! Du kan også bygge mange av våre sofaer selv. Vår bestselger Palma er et eksempel på en modulsofa, som du kan velge akkurat hvordan skal se ut. Bygg den så stor du vil og i den fargen og det tekstiler som passer inn i ditt hjem. 

Se møbelbyggeren her!

I alle Bohus sine varehus har vi eksperter på sofa, som er klare til å hjelpe deg med alt du måtte lure på.

Kom gjerne innom hvis du har mulighet, eller ta kontakt med ditt varehus her!