Gå til hovedinnhold

Sofabord med oppbevaring

Utnytt plassen i stua med et sofabord med oppbevaring.

I mindre hjem er oppbevaring mangelvare. Da er det viktig å utnytte all den plassen du har. Heldigvis finnes det mange møbler som kan brukes til oppbevaring i tillegg til sin vante funksjon. Sofabordet er gjerne samlingspunktet i stuen og ikke et møbel som vi forbinder med lagringsplass. Men det finnes en rekke sofabord som har skuffer, hyller eller andre smarte løsninger for oppbevaring. Slik får du ekstra lagringsplass og kan enkelt skjule rot og forstyrrende elementer. Det er gull verdt i et lite hjem.

Sofabord med oppbevaring i skuffer

Et sofabord med oppbevaring ved hjelp av skuffer er kjekt for å lagre ting og tang som gjerne flyter rundt på et sofabord. Alt fra fjernkontroller, fyrstikker, lesebrett, magasiner og bøker. Du kan selvfølgelig også lagre ting som er kjekt å ha for hånden når du ligger og sløver på sofaen. Som for eksempel papirlommetørkler, leppepomade, fyrstikker og lignende. Samtidig kan du lagre stearinlys, servietter og andre ting som ofte brukes i stuen.

Sofabord med oppbevaring i hyller

Et sofabord som har hyller under bordet er et fint sted å vise fram samlingen din av coffeetablebøker eller magasiner. Pass bare på å ikke ha for mange, det kan fort se rotete ute. Ta frem de du liker best og roter på hvilke bøker du har oppe på bordet. Da har gjester noe å hvile øyet på og bøkene kan lett starte en samtale eller to.

Sofabord med oppbevaring under bordet

Et sofabord med heis er tingen for deg som ønsker maksimal lagringsplass. Da kan bordet heises opp og du har god lagringsplass under. Her kan du lagre det meste, brettspill, barnas leker, bordduker, sysaker eller noe helt annet.

Som du skjønner er et sofabord med oppbevaring ganske kjekt, og du får utnyttet plassen i stua til det fulle. Ta en titt på vårt utvalg av sofabord og finn det som passer stuen og lagringsbehovet ditt. Ønsker du personlig hjelp til å finne bordet som passer akkurat deg? Ta turen innom din nærmeste Bohus og få hjelpen du trenger.