Gå til hovedinnhold

Sort er vår nye favorittfarge på spiseplassen

Det naturlige samlingspunktet i hjemmet går nå mot mørkere farger! Sort er supertrendy på spiseplassen!

Våre trendeksperter har vært på interiørmesser rundt om i verden, og kan nå med sikkerhet si at sort har kommet for å bli på spiseplassen! Sorte spisebord, spisestoler, skap og skjenker - nå er alt lov, og skal du være trendy kan alt være sort! 

Kombiner gjerne det sorte spisebordet med sorte aluminiumsben på spisestolene, og en sort skjenk. Uttrykket blir elegant og maskulint. Sørg for å ha noen elementer som bryter opp, som et lyst ulltekstil på spisestolene eller grønne planter i en vase

Signature Collection by Halvor Bakke er en stor kolleksjon kvalitetsmøbler i den klassiske stilen. Selv om stilen er tidløs, så kan du skape ditt personlige preg ved å velge alt fra tekstilet på spisestolene til størrelsen på sofaen. Kolleksjonen gir mulighet for store valgmuligheter, og nå ser vi flere og flere møbler i sort - og Halvor Bakke elsker sort! Ikke bare som maling på vegger, men også sorte puter, spisebord, vitrineskap, lykter og lamper. Den sorte fargen er kommet for å bli!

Se hele kolleksjonen her!

Det store, lyse eikebordet kan nå byttes ut med det sorte. Uttrykket blir med en gang strammere og mer maskulint, men kan fint mykes opp med noen feminine elementer på spiseplassen. Det kan være fargerike spisestoler, blomster eller tekstiler med tekstur, som fløyel eller viskose. Rustfargede spisestoler i myk og deilig fløyel bryter opp de sorte flatene og gjør spiseplassen spennende.