Gå til hovedinnhold

Sov godt på hytta

Er det på tide å oppgradere søvnkomforten på hytta? Vi viser deg hvordan! 

25 AUGUST 2021

Hvordan er sove-situasjonen på hytta di i dag? Uansett hvor stor hytta er og hvor mange soveplasser du ønsker, finnes det alltid muligheter for endring og oppgradering. Du reiser kanskje på hytta for å få en liten ferie, der du kan hvile og slappe av, eller være aktiv på ski og alpint. Da er det viktig å ha en god seng som gir optimal støtte og god komfort.

Ikke spar på sengen om du har et stort soverom

Er du så heldig å ha god plass, vil vi anbefale en kontinentalseng, som gir god støtte og komfort. Opplev den gode nattesøvnen og optimal liggekomfort, også på hytta! Med to madrasser liggende oppå hverandre, får du optimal støtte da madrassene tilpasser seg din kropp. Dersom du er på jakt etter en dobbeltseng, vil du med en kontinentalseng også slippe problemer med ekstra rom mellom madrassene, du får en jevn overflate over hele sengen. 

Les om flere fordeler med kontinentalseng her

Å sove godt handler nødvendigvis ikke bare om hvilken seng du velger, men også om det myke sengetøyet, sengeteppet og sengegavlen som gjør at du kan lese og drikke morgenkaffen behagelig. 

Spar plass med køyesenger

Kanskje har du ett stort soverom der du kan få plass til den flotte kontinentalsengen, men flere små soverom der du ønsker å optimalisere plassen slik at flest mulig kan sove over. Da er køyesengen et godt valg! Med en køyeseng vil du spare mye plass, samtidig som den gir morsomme lekemuligheter for barna. Vi tilbyr både køyesenger med plass til tre og to personer, da vi også har familiekøyer med en dobbeltseng med plass til to personer nederst.

Se alle køyesenger her

Gjør et smart valg - velg en sovesofa

En sovesofa er et ideelt møbel for deg som ønsker å utnytte plassen på hytta maksimalt. Sovesofaen kan plasseres i stuen eller et annet oppholdsrom, og brukes når du har gjester på besøk.