Gå til hovedinnhold

Slik velger du riktig madrass

Du sover til sammen ni døgn hver måned, og med så mye tid til sengs er det viktig å ligge godt. Seng og madrass har mye å si for søvnen og har minst like stor betydning for god helse.

Få det fint på soverommet!

Du tilbringer 1/3 av tiden din i sengen. Gjør soverommet ditt til et godt sted å være! Uansett størrelse på seng eller soverom, du fortjener en god natts søvn! 

Wonderlands sengekolleksjon hos Bohus

Å kjøpe seng skal være enkelt og trygt! Wonderland er eskperter på seng og kan derfor tilby den aller beste nattesøvnen. 

Hvor viktig er søvn for god prestasjon?

Noen prestasjoner er viktigere enn andre, og for noen kan gode prestasjoner bli til gull. Det norske langrennslandslaget tok 14 medaljer i OL i Pyeongchang. Hvordan ville langrennsheltene fungert uten ordentlig hvile og restitusjon? Hvor mye påvirker søvn prestasjonene dine i hverdagen?

Få det fint med sommerlige tekstiler

Nå er sommeren her og det er på tide å friske opp hjemmet. Få sommeren inn med nye, friske tekstiler! 

Våre beste senger akkurat nå

Å finne riktig seng kan være en krevende affære. Her har vi samlet våre beste senger i akkurat nå i ulike prisklasser og størrelser, og har dessuten bedt vår egen madrass-ekspert om gode råd.

Zen kolleksjonen: Hvordan velge riktig seng

God nattesøvn er viktig for å føle seg uthvilt og ha energi gjennom hele dagen. Hva skal til for at du sover godt? Den helt nye sengekolleksjonen Zen er laget for å dekke dine behov.

3 smarte senger til studenten

Vi viser deg hvilke senger som er gode, anvendelige og som passer perfekt til studenten!

Soverom inspirasjon

Hvem drømmer vel ikke om å legge seg på et lekkert innredet soverom tilpasset deg og din søvn? Her får du inspirasjon til å gjøre soverommet om til en lun oase som gir deg best mulig søvn.

Nyheter fra Jensen

Jensen, kjent for å gi himmelsk søvn har nå kommet med nye, deilige senger. Vi viser deg nyhetene!

Topp 3 sovesofaer for 2 personer

En sovesofa kan være plassbesparende og samtidig det optimale sovemøblet for to personer. Her har vi valgt ut tre flotte sovesofaer med plass til to.

Nyhetene: Signature Collection Sleeping

Med Signature Collection Sleeping er du garantert en seng som oppfyller alle dine behov. Se nyhetene!

Style sengen med fargerike sengesett

Vi viser deg 3 senger med 3 ulike uttrykk. 

Bytter du sengetøy ofte nok? Skift til et av våre favorittrekk akkurat nå

Visste du at sengetøy ofte ikke blir byttet hyppig nok? Bli oppdatert på hvor ofte du bør skifte på sengen og se hvilke sengetrekk vi ønsker å skifte til akkurat nå.

Rustikk interiør: 3 rustikke stiler for soverommet

Rustikt interiør er jordnært, ekte og ujålete: Det rustikke uttrykket treffer mange av oss rett i sjelen med sitt ærlige, avslappede preg. Og ikke minst på soverommet slipper vi gjerne denne stilen inn. Her har vi tolket den rustikke looken på tre ulike måter. Hvilken er din favoritt?