Gå til hovedinnhold

Soveromsmøbler som vokser med barna

Velg en seng som følger utviklingen til barnet ditt fra det er 0 til 12 år. Det får du fra danske FLEXA, som i de siste 40 år gått foran når det gjelder utvikling av møbler og interiør til barn i alderen 0-12 år. Innredningen vil gå som en lek.

25.02.2016

-I et drøyt år har møbelserien for barn fra danske Flexa vært i salg på Bohus og det til stor suksess. Innredningen blir en lek og barna stortrives. Med 40 års erfaring vet danskene hva barna ønsker seg, sier kategorisjef Hanne Kristin Utakleiv Lorentzen.

Møbler som vokser med barnet

Sortimentet inneholder nye og spennende løsninger som understøtter barns behov for søvn, lek og læring. Møblene har et solid design og en grunnleggende idé om at produktene skal vokse med barnet. Barnemøblene omfatter alt du trenger for babyer til tenåringer med senger med sklie, køyesenger, uttrekkssenger, skrivebord, lekemøbler og et bredt utvalg av morsomme barnevennlige tekstiler som oppfordrer til lek og kreativitet.

-Flere av kolleksjonene gir muligheter for å bygge ut barnets seng, slik at møblet blir mer enn bare en seng. Den blir sentral i barnets utvikling og gir en god stemning i barnerommet, sier Lorentzen.

Seng om natten, lekeplass om dagen

Ditt barn trenger omgivelser som er trygge og samtidig stimulerer til lek, fantasi og kreativitet. Om natten er sengen base for ro og søvn for ditt barn, mens det om dagen forvandler seg til et inspirerende lekeunivers med ridderborg, prinsessetårn og en hyggekrok til leker og venninnesnakk.

-Jeg tror alle foreldre ønsker å gi deres barn det beste, også når det gjelder barnerommet. Her tilbyr vi et spennende og fantasifullt lekeunivers, samtidig som det er sikkert og holdbart, Lorentzen

Trygghet og komfort

Du kan med god samvittighet velge seng fra FLEXA, for alle materialene er hentet fra bærekraftig skogbruk og lakken er vannbasert og fri for kjemikalier.

-Alle sengene går gjennom våre sikkerhetstester og for maksimal sikkerhet avrundes kantene så du kan være sikker på at barnet ditt ikke blir skadet av skarpe kanter eller hjørner, sier Lorentzen.

Men husk!

Selv om sengene er laget og godkjent etter gjeldende Europeiske sikkerhetskrav, er det også viktig å ta hensyn til barnets alder og motoriske evner. De fleste barn mestrer fort å klatre opp en stige og skli ned en sklie fra sengen. Men, dette er individuelt og er noe du må tenke på når du velger seng.