Gå til hovedinnhold

mandag-fredag 10.00-17.00

Kjøpshjelp

På chat, e-post eller telefon

Topp 3 sovesofaer for 2 personer

En sovesofa kan være plassbesparende og samtidig det optimale sovemøblet for to personer. Her har vi valgt ut tre flotte sovesofaer med plass til to.

23 SEPTEMBER 2018

En sovesofa er et smart møbel å ha hjemme enten du ønsker å tilby gjester en mulighet til å overnatte, eller du bor kompakt og vil spare plass ved å kombinere sofa og seng. Hos Bohus finner du mange alternativer, fra en enkel futon for hybelen til hjørnesofaer som byr på god sittekomfort så vel som behagelig soveforhold. Her er tre av våre favoritter for tre ulike rom.

 

1. Discovery sovesofa i stuen

I oppholdsrommet trenger du en sofa som er god både til å sitte og sove på. Discovery kan fint stå i stuen og tåler mye bruk. Den finnes i flere ulike størrelser, for både små og store rom. Å forvandle sofaen til seng gjøres i en håndvending uten at puter i rygg eller sete må fjernes først. Bonell- eller pocketfjærmadrassen sørger for en god natts søvn. Sovesofaen leveres i to størrelser og kommer også med divan. 

 

2. Alex sovesofa på hjemmekontoret

Har du et kontor hjemme, er sjansen stor for at det også gjør tjeneste som gjesterom når det kommer overnattingsbesøk. Alex sovesofa har praktisk lagringsplass under divanen og er en stilren sovesofa til en meget god pris. Kanskje du ender opp med å ha hjemmekontoret i sofakroken?

 

3. Stay i den lille leiligheten

Enten det er studentbolig eller pendlerleilighet: Med lite areal tilgjengelig gjelder det å ta smarte valg. Kanskje du faktisk velger bort seng til fordel for en komfortabel sovesofa i stedet? Da er det et godt tips å velge en variant som er enkel å re opp og med rom for oppbevaring. Stay sovesofa kommer i tre størrelser. Den minste utgaven er en tre-seter med divan der sengetøyet kan oppbevares i hulrommet når det ikke er i bruk. Du kan velge mellom 4 ulike farger, noe som gjør det lettere å få sovesofaen til å gli inn i resten av interiøret.

Vi har mange funksjonelle og komfortable sovesofaer, ta en titt på utvalget her eller besøk din nærmeste Bohus-butikk.