Gå til hovedinnhold

Topp 3 sovesofaer for 2 personer

En sovesofa kan være plassbesparende og samtidig det optimale sovemøblet for to personer. Her har vi valgt ut tre flotte sovesofaer med plass til to.

En sovesofa er et smart møbel å ha hjemme enten du ønsker å tilby gjester en mulighet til å overnatte, eller du bor kompakt og vil spare plass ved å kombinere sofa og seng. Hos Bohus finner du mange alternativer, fra en enkel futon for hybelen til hjørnesofaer som byr på god sittekomfort så vel som behagelig soveforhold. Her er tre av våre favoritter for tre ulike rom.

1. Maxy sovesofa på hjemmekontoret

Har du et kontor hjemme, er sjansen stor for at det også gjør tjeneste som gjesterom når det kommer overnattingsbesøk. Maxy er en nett og liten sovesofa av god kvalitet! Du får den som en 2-seter og tar svært lite plass med sin smale ytre bredde. Alle sitte- og soverdeler har pocketfjærer som sørger for en god natts søvn og god sittekomfort. Kanskje du ender opp med å ha hjemmekontoret i sofakroken? Utslått er liggemålet på 140x200cm. I ryggen er det plass for oppbevaring!

2. Multy sovesofa i stuen

I oppholdsrommet trenger du en sofa som er god både til å sitte og sove på. Multy kan fint stå i stuen og tåler mye bruk. Multy har en stor oppbevaringsboks til for eksempel sengetøy og er en stilren sovesofa til en meget god pris. Sovesofaen kommer som en 3- seter, er enkel i bruk og har pocketfjærer i begge madrasser. Det gjør at du kan sove godt gjennom hele natten. Liggemålet er på 140 x 200 cm. 

 

3. Chill i den lille leiligheten

Enten det er studentbolig eller pendlerleilighet: Med lite areal tilgjengelig gjelder det å ta smarte valg. Kanskje du faktisk velger bort seng til fordel for en komfortabel sovesofa i stedet? Da er det et godt tips å velge en variant som er enkel å re opp og med rom for oppbevaring. Chill sovesofa kommer i flere ulike størrelser og uansett hvilket oppsett du velger så har alle Chill sovesofaene en svært praktisk oppbevaringsplass under setet. Her kan du få plass til dyne, sengetøy eller puter. Du kan velge mellom flere ulike farger og tekstiler, noe som gjør det lettere å få sovesofaen til å gli inn i resten av interiøret. Oppgrader med Zen overmadrass - den vil bedre liggekomforten enda et hakk. Med Chill 3 seter har du også mulighet til din egen daybed. 

Vi har mange funksjonelle og komfortable sovesofaer, ta en titt på utvalget her eller besøk din nærmeste Bohus-butikk.