Gå til hovedinnhold

Speil, speil på veggen der ...

Hvem har de vakreste speilene i landet her? Hos Bohus finner du et stort utvalg speil til alle rom!

Visste du at riktig bruk av speil kan forandre et rom på ulike måter? Det får rommet til å se større ut, og jo større speil jo større blir også romfølelsen. Speilet reflekterer lyset ut i rommet og vil gi mer naturlig lys i hjemmet. Samtidig skapes det en harmoni som gir helt nye og spennende lysforhold.

Skap et blikkfang

I et hjem er formene ofte svært like. Hyllene, bilderammene, kommodene og skap, de fleste har rette linjer. Et stort, rundt speil plassert på toppen av et skap fanger oppmerksomheten både på grunn av sin form, som bryter med de rette vinklene som ellers dominerer i rommet. Savoy er et rundt speil som finnes i tre ulike størrelser, og tre ulike farger. Ikke bare er speilet en storfavoritt hos våre kunder, men Savoy er også plukket ut som et av Kathrine Sørlands favoritter.

Utvid romfølelsen på soverommet

Liten plass på soverommet? Heng opp et speil (gjerne stort) for å øke romfølelsen og gi rommet mer personlighet. Ofte henger speilet kjempefint på en vegg for seg selv uten andre forstyrrende elementer.

Når detaljene teller

Gjør jobben enklere når detaljene teller. Et lekkert og godt sminkespeil er et must - både i hverdagen og til fest. 

Vær kreativ

Og hvem har sagt at speilene må henge på veggen? Setter du speilet skråstilt ned på gulvet vil det hvite taket reflekteres i speilet og gi følelsen av et større og lysere rom. 

Shop speil

Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Se vårt store utvalg her!