Gå til hovedinnhold

Finn den perfekte spisegruppen: Vi viser deg spisegrupper i tre ulike prisklasser

Les våre tips og finn ditt nye spisebord og spisestoler innenfor ditt budsjett!

Spisegrupper under 8000 kroner

Rimeligere spisegrupper er perfekt for hybelen, mindre leiligheter og kjøkken med begrenset plass. Her finner du både spisegrupper med runde og avlange spisebord. Spisestolene er lette og behagelig, og derfor perfekt for deg som ønsker å flytte rundt på spisegruppen, for eksempel når du får gjester. Oslo spisegruppe har et spisebord med understell formet som en trompet. Det gjør at du kan du sette flere stoler rundt bordet uten at bordbein er til noe hinder. Her får du rimelige spisegrupper i spennende design!

Spisegrupper mellom 8 000 og 15 000 kroner

Her gjelder det å prioritere hva man skal vektlegge med en spisegruppe. Er det komfort du setter aller høyest, kan du fint få en behagelig spisegruppe, samtidig som du får plass til mange rundt bordet. Ønsker du plass til enda flere, så har du muligheten til å kjøpe ileggsplate til Røa spisegruppe og tileggsplate til Samsø spisegruppe, Friburg spisegruppe. Dette er møbler som varer lenge, så husk også på å tenke langsiktig og på hva du måtte trenge om noen år. 

Spisegrupper over 15 000 kroner

For å få en spisegruppe av ypperste kvalitet, som både vil vare lenge og som tåler en støyt, lønner det seg å gå litt opp i pris. Spisegrupper i denne prisklassen vil gi deg flere valgmuligheter, kvaliteter i heltre og lekkert design. Se på alternativene du har og finn den perfekte spisegruppen til ditt hjem! Kiruna spisegruppe gir deg store valgmuligheter: Bordet kommer i fem ulike farger, og på spisestolen kan du bestemme både stoff- og benfarge. Rammeverket på spisegruppen er i heltre eik og spisebordet kan bli opptil 3,2 meter langt ved bruk av ileggsplater!

I alle Bohus sine varehus har vi ansatte som kan veilede deg gjennom ditt kjøp og hjelpe deg å finne den perfekte spisegruppen for deg. Så kom gjerne innom hvis du har mulighet, eller kontakt ditt varehus på mail eller telefon. Kontaktinformasjon til ditt nærmeste varehus finner du her!