Gå til hovedinnhold

Inviter til 17.mai festen!

Hipp, hipp hurra! Den aller beste dagen i mai nærmer seg. Hvordan skal du feire? Vi tipser hvordan du kan stelle i stand festen. 

Spisesofa er det som gjelder nå - Dette er våre favoritter

Spisesofa har blitt et svært populært møbel som stadig flere tar i bruk ved spiseplassen. Her har Bohus samlet sine favoritter. Se spisesofaene her.

Slik skal spisebordet se ut i år

Spisebordet er gjerne et samlingspunkt i hjemmet. I denne trendguiden har vi samlet årets mest populære spisebord. Se alle spisebordene her.

Rundt spisebord - Det ultimate bordet for sosiale sammenkomster

Runde spisebord er det optimale sosiale møbelet og har stått høyt på manges ønskelister den siste tiden. Vi har samlet våre beste runde spisebord. Se de her!

 

5 spisestoler som fornyer spiseplassen

Å anskaffe nye spisestoler kan raskt gi spiseplassen et nytt uttrykk. Ulik design og materialer på stolene er en enkel måte å fornye spisestuen din på – se bare her!

Skovby: Dansk håndverk og kvalitet til din spisestue

Dansk form og funksjonalitet på sitt beste – det er merkelappen som Skovby har både i hjemlandet og internasjonalt. Vi i Bohus er glade for å kunne tilby spisebord, spisestoler og oppbevaringsmøbler fra vår mangeårige samarbeidspartner som aldri firer på kravene når det kommer til håndverket og produktene sine.

Skap til 3 ulike stiler – La oppbevaringsmøblene matche din stil

Et skap kan du få i ulike materialer og farger, men hvilke skap vil matche din stil best? La deg inspirere av optimale skap for tre ulike stiler her.

5 vitrineskap som holder hjemmet i orden

Et vitrineskap kan bidra til å gjøre noe dekorativt ut av oppbevaringen. Mange har vakre gjenstander som bare brukes av og til, men som med fordel kan vises frem hele tiden. Da er vitrineskapet løsningen, så sant du følger våre enkle tips for hvordan du best mulig bruker den til både utstilling og oppbevaring.

5 grunner til at konsollbordet er det perfekte oppbevaringsmøblet

Konsollbord er fleksible møbler som enkelt kan flytte inn i et rom og tilføre interiøret noe positivt både av praktisk og estetisk karakter. Her er våre fem grunner for at konsollbordet er vår oppbevaringsfavoritt!

5 kjøkkenbord som er optimale for kjøkken med liten plass

Kjøkkenet er hjemmets hjerte, og det er gjerne rundt kjøkkenbordet at mye skjer. Selv på et lite kjøkken er det mulig å få plass til et lite kjøkkenbord – følg bare våre tips og ta en titt på de fine alternativene du finner hos Bohus.

Våre mest populære stoler i 2019

Det er mer fokus på stoler i interiøret for tiden. Spisestoler er rett og slett blitt trendy, og i Bohus ser vi at dette bare fortsetter neste år. Her er de mest populære stolene i 2019 – la deg inspirere til et nytt interiørår i stolens tegn!

5 spisebord i eik som matcher den nordiske stilen

Spisebord i eik går hånd i handske med den stramme, nordiske stilen. Her er fem favorittbord som vi gjerne benker oss rundt.

Finn den rette spisegruppen til din spisestue med disse 5 tipsene

Er du på leting etter en perfekt spisegruppe? Vi vet det er mange forlokkende alternativer å velge mellom, og det kan være en utfordring å ta en avgjørelse. Da kan det hjelpe å bli guidet frem til det rette valget. Her er våre fem supre tips.

Skovby spisebord – En favoritt i norske hjem

Vi elsker dansk design og kvalitet her til lands, og Skovby spisebord er populære valg når spiseplassen skal innredes. Ikke så rart, med tanke på det førsteklasses håndverket som legges ned i produksjonen av Skovbys møbler.

 

Slik skaper du stemning rundt spisebordet

Spisebordet blir ofte et naturlig møtested for både gode måltider, samtaler og andre aktiviteter. Vi viser hvordan du kan gjøre møtestedet stemningsfullt med enkle grep.